Sláinte! Підкоривши серця Америки та Європи австралійський гурт The Rumjacks вперше відвідає Україну, щоб виконати свої запальні пісні, які наповнені духом бурхливого океану, ароматом віскі з дубових бочок та свіжістю зелених лугів Ірландії.

На сьогодні, The Rumjacks випустили 3 повноцінні альбоми, які об’єднали у собі найкращі традиції панк-року, старого доброго рок-н-ролу та ірландського фольклору. Додавши до цієї розкоші звуки мандоліни, бойрану, ірландського вістла та військового барабану, гурт впевнено розриває клуби та фестивалі по всьому світу. Кожна пісня The Rumjacks - це історія дикого серця, жага пригод і свободи.

З моменту заснування гурту в 2008 році, географія виступів групи розширилася від Австралії до Північної Америки та Європи, музиканти ділили сцену з легендами Dropkick Murphys та Gogol Bordello, а кліп на пісню An Irish Pub Song назбирав більше 30 мільйонів переглядів.

До шаленого кельтського дійства долучаться "істинні ірландці" з Києва - гурт O'Hamsters, відомі хітами Молли, Батальйон Святого Патрика та Андреевский Спуск. Хлопці порадують нас піснями зі свого нового альбому "Где бы ни бывали" та старими хітами.

Відчути цю шалену енергію панк-року, поєднану з кельтськими мелодіями та моряцькими баладами можна буде 12 листопада 2017 у київському клубі MonteRay Live Stage. Не прогавте!

Квитки: https://www.concert.ua/

The Rumjacks