15 червня на Подолі з'явиться новий магазин мережі «РеалМюзік». На відкритті музичного раю на Хорива 25 виступлять зірки ТНМК, С.К.А.Й та Сергій Кузін, пройде автограф-сесія з артистами, розіграші цінних призів та буде діяти знижка 10% на всі товари.

Сьогодні «РеалМюзик» ? ексклюзивний представник в Україні більше 70 всесвітньо відомих виробників звукового та світлового обладнання: топових брендів Allen Heath, Beyerdynamic, Denon DJ, Digico, Electro-Harmonix, Gallien-Krueger, Kurzweil, Nord, Paiste, Pearl, TCElectronic, Vestax, Washburn, Zoom і багатьох інших. Затишний магазин на Подолі стане частиною розвинутої мережі з 50 регіональних представництв у всіх обласних центрах і містах України, в тому числі у Києві, Одесі та Донецьку.

Там буде все – музичні інструменти, HiFi, про-аудіо обладнання для живого звуку для будь-якого покупця і бюджету, професіоналів і початківців. Новий «РеалМюзік» облаштований кімнатою прослуховування, де можна буде детально ознайомитися з роботою устаткування, не тільки подивитися, а й протестувати, оцінити звучання інструментів на повній гучності. При цьому завжди поруч буде консультація професіоналів, які допоможуть швидко знайти саме той товар, який потрібен, уважно підібрати відповідно до потреб і бюджету. Асортимент буде широким, атмосфера дружньою. У 3-х хвилинах від метро Контрактова, творчого центру міста, буде все необхідне для музиканта, якість і гарантія офіційної продукції та сервісна підтримка.

У планах – майстер-класи, автограф-сесії, творчі зустрічі, презентації нових інструментів, різні освітні заходи та акції для найширшого кола відвідувачів. Все це у новому «РеалМюзік» на Подолі – магазині найбільшого в Україні імпортера музичних інструментів, професійного звукового, студійного та світлового обладнання від світових виробників.

Відкриття музичного магазину РеалМюзік