У світ вийшов ще один кліп гурту Шосте Чуття на пісню «Оля» Кузьму Скрябін. Це вже друге відео гурту протягом двох місяців. Шосте Чуття довго зважувалися на подвиг зробити кавер на цю пісню. Бо як стверджують учасники гурту, вони хочуть творити свою авторську музику.

Та все змінив один концерт. Він був присвячений пам‘яті Андрія Кузьменка. Там Шосте Чуття виконали вперше маловідому пісню Скрябіна «Оля». І все почалося... Пісня наче йшла повсюди за учасниками гурту, спершу через хороші відгуки, а потім і з проханнями шанувальників, гурт спробував зробити перший та єдиний кавер в своєму репертуарі.

Все почалося з пісні...«Оля» просто влетіла ротацію багатьох радіостанцій і за першу добу набрала тисячі відгуків. Так учасники гурту вирішили, що за ними ще одна місія відзняти кліп на цю композицію. Відео гурт «Шосте Чуття» відзняли у Львові, режисером стала Роксолана Микульська.

Як кажуть учасники гурту «Шосте Чуття», : « Все складалося у записі пісні і у зйомках настільки легко, все одразу вдавалося, напевно це була та місія, яку ми мали виконати, ми донесли людям цю пісню Кузьми, або швидше навіть нагадали про неї всім. Дякуємо Андрію Кузьменку, що наштовхнув нас на це і що дав нам цю можливість»!