Організатори грандіозної музичної події U-Park Festival, що пройде 6 і 8 липня 2016 на столичному стадіоні НСК "Олімпійський" і де виступлять найвідоміші рок-музиканти сучасності - RHCP, Muse, Hurts, The Kills - оголосили, хто відкриє другий день фестивалю. Вибором організаторів стала молодий український гурт з Харкова ШАNA.

"Україна багата талантами, які гідні виступати на одній сцені з такими титанами світової музики як Muse і RHCP. Тому нам було дуже важливо, щоб саме українці відкривали цей фестиваль. Ми прослухали десятки українських рок-груп, але ШАNA стала для нас справжнім відкриттям", - прокоментували організатори фестивалю.

Нагадаємо, перший день U-Park Festival відкриє популярний український гурт The Hardkiss.

Колектив ШАNA почав свою активну діяльність в 2015 році і відразу заявив про себе на високому рівні. За відносно невеликий час група встигла записати дебютний альбом "Молюсь" на студії TRIXX в Берліні, де працювали такі імениті музиканти, як Rammstein, Tricky, Nino Katamadze і інші; випустити його на найбільшому українському лейблі Moon Records; відіграти успішну презентацію в столичному клубі Аtlas, відзняти кілька кліпів і презентувати акустичну програму в рідному Харкові. Тим, кому пощастило побувати на живому виступі ШANA, надовго запам'ятовується потужний саунд, незвичайні тексти, харизма солістки і сильна енергетика.

"U-Park Festival - важлива і радісна музична подія для всієї країни. Окрема подяка організаторам, які дають можливість молодим гуртам вийти на одну сцену з музикантами світового рівня", - поділилася лідер групи ШАNA, Катаріна Леонова.

Група ШАNA 8 липня на НСК "Олімпійський" виступить разом з Muse, Hurts, Poets of the Fall, My Vitriol.