На початку жовтня у Львові вчетверте проходитиме Lviv Acoustic Fest. Організатори зібрали в лайн-апі найперспективніших представників різних жанрів нової української музики: від фолку та інді до тріп-хопу і фанку. Серед вже оголошених учасників: Latexfauna, Myopia, The Elephants, Blooms Corda, Lemko Bluegrass Band, Плесо, mari cheba.

Lviv Acoustic Fest - це фестиваль, який проводиться у Львові з 2013 року. За три роки існування у його рамках свої акустичні програми представили гурти з усієї України: O.Torvald, Vivienne Mort, Pianoбой, Гапочка, Бахрома, ПНД, Zapaska, Sinoptik, Sasha Boole та багато інших. Lviv Acoustic Fest починав існування в акустичному форматі. Цього року всі гурти виступатимуть у повному складі. "Acoustic" в назві фестивалю - це настрій, а не вимога до звучання. Окрім цього, на відвідувачів очікує дві сцени, свіжий та небанальний лайн-ап, який буде до смаку поціновувачам гарної музики, і найцікавіше - абсолютно нова локація!

Цієї осені Lviv Acoustic Fest пройде на території кінотеатру “Львів”, що розташований у самому центрі Стрийського парку. Фестиваль буде першою масштабною подією на території кінотеатру за останні роки, де в майбутньому заплановано створити новий культурний осередок на мапі міста.

Найближчим часом буде оголошено повний лайн-ап фестивалю, а також стануть відомі гурти, які гратимуть на денній сцені.

Вартість акційних абонементів на 2 дні - 200 грн. Придбати квитки за посиланням на gastroli.ua.

Дата: 8-9 жовтня 2016
Місце: Кінотеатр "Львів"