26 вересня 2014 TRICKY дасть великий концерт у Києві, де виконає матеріал з платівок «Adrian Thaws»(2014) і «False Idols» (2013)

«Брістольський шаман», тріп-хоп-іноватор, дослідник темних музичних матерій – TRICKY – повертається в Україну з новими альбомами. Ніколи не граючи двох однакових шоу, він робить кожен свій вихід на сцену неповторною імпровізацією і подією, яка «виносить мозок». Оригінальний вокальний стиль – напівшепіт і речитатив, уповільнений і трохи ламаний біт, прикрашений неймовірним жіночим вокалом – ця концентрована похмура енергія і темперамент чорношкірого британця вражають. Перфоманс TRICKY відбудеться у Києві 26 вересня 2014 в «Зеленому театрі»і стане одним із унікальних концертів, mustsee для кожного просунутого меломана.

Відвідувачі концерту в Києві одними з перших почують наживо новий «клубний хіп-хоп альбом» TRICKY «AdrianThaws», названий справжнім ім’ям артиста,який вийде напередодні, 8 вересня, на його власному лейблі. Крім того, на концерті прозвучить і попередній альбом «False Idols», раніше не представлений в Україні.

«Назвати альбом «AdrianThaws» ? значить сказати, що ви мене зовсім не знаєте», – говорить TRICKY. –«Хоча люди стільки разів намагалися навісити мені ярлики, з кожним альбомом я опиняюся в новому просторі. Я чув свою музику в клубах лише пару разів, але я ріс в клубах, особливо років в 14 –блюзовівечірки, хіп-хоп тусовки,всілякірейви. Я зазвичай не роблю клубну музику, але в цьому альбомі є
кілька клубних треків. В моєму розумінні клубної музики».

У записі альбому на домашній студії TRICKY в Лондоні, куди він повернувся після тривалого перебування в США і Європі, взяла участь міжнародна команда співавторів: ірландсько-італійська співачка і супутниця TRICKY Francesca Belmonte, хіп-хоп-соул співачка з Німеччини і Нігерії Nneka, динамічні і агресивні британка MC Bella Gottiі американський репер Mykki Blanco.

«Немає нічого гіршого, ніж слабкий хіп-хоп. Якщо я взявся робити його, то він має бути інтенсивним», ?впевнений TRICKY.

Також Київ почує найважчий політичний трек альбому ? «My Palestine Girl» і вуличну революційну поему «Unloved». «Це те, що люди продовжують робити – говорити про політику і суспільство. Ми живемо зараз у такі часи. Я не можу нічого змінити, але, принаймні, я маю голос і можу виказати свою думку», ?вважає TRICKY.

Він працює без зупинки, постійно пробуючи нове і розширюючи кордони жанру, який в сучасному музичному бізнесі називають «Tricky-music». «Зараз я розвиваюся як особистість і моя музика стає сильнішою», – говорить TRICKY.

Bjork, Alanis Morissette, Sindy Lauper,Garbage, Goldfrapp, Nena Cherry, PJ Harvey,Red Hot Chili Peppers, CathCoffey – вокалістка Terranova і Stereo MC's – це далеко не всі музиканти, які працювали з ним. TRICKY завжди використовував музику для дослідження суперечливих граней своєї особистості.«Я можу бути тим, ким хочу, коли пишу альбом. Я можу бути жінкою, я можу бути чоловіком. Це супер– мати можливість бути одночасно цими протилежностями.». Він досі залишається одним із найдивніших і найнеординарніших сучасних артистів, одним зі геніїв сучасної музики.

Дата: 26 вересня 2014
Початок: 20.00. Двері: 19.00
Адреса: Київ, Зелений Театр, Паркова дорога, 2

концерт TRICKY Київ