Особлива атмосфера, понад п’ятнадцяти музикантів-мультиінструменталістів на сцені та головні пісні гурту в новому звучанні. The Hardkiss анонсують серію ексклюзивних акустичних концертів, які відбудуться вже цієї осені. Вперше за 7,5 років існування The Hardkiss зіграють серію акустичних концертів, які відбудуться у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Миколаєві.

«Це саме та світла сторона The Hardkiss, — розповідає фронтвумен групи Юлія Саніна. — Не космічна «Залізна ластівка», а жива та земна птаха. Це саме те перевтілення, на яке так давно чекали від The Hardkiss. Головні хіти гурту пролунають в несподіваних аранжуваннях в акустиці завдяки класичним та народним інструментам.

Постановниками шоу вже традиційно для The Hardkiss стануть Марія Григоращенко, Наталія Лисенкова та Наталія Ровенська — саме вони створили неймовірний номер Pink на останній церемонії премії Brit Awards у Лондоні та концерт The Hardkiss «Залізна ластівка», який за версією Національної музичної премії YUNA став найкращим концертним-шоу 2018-го в Україні. «Це найкрасивіш осінь, яку я так люблю, жіноча лірика та рок-балади», — описує настрій концертів Юлія Саніна.

The Hardkiss. Акустика
3 листопада 2019, Київ, Палац «Україна»
Квитки: http://bit.ly/thkacoustic