У Львові відбулись дві довгоочікувані зустрічі Тараса Тополі зі студентами та шанувальниками гурту "Антитіла". Попри щільний графік і підготовку до масштабного туру Північною Америкою, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя провів зустрічі зі студентами у Національному університеті "Львівська політехніка" та Львівському національному університеті ім. І.Франка.

На ці зустрічі студенти чекали майже рік, оскільки вперше ідея проведення зустрічей у львівських вишах виникла ще навесні минулого року, під час концертного туру на підтримку альбому "Сонце". Кількості охочих, що прийшли вчора на зустріч з відомим музикантом, було б достатньо, щоб зайняти невеликий стадіон.

Лідер гурту розповів про свої творчі плани, участь колективу на фестивалі South by Southwest у Техасі, своє дитинство і родину, власний досвід громадської діяльності та відповів на інші питання, які задавали йому студенти. Крім того, волонтери проекту U-Report Ukraine розказали присутнім про користь цієї молодіжної ініціативи UNICEF, а також розіграли подарунки.

«Зустрілися, поговорили. Чесно, по-дружньому, з користю для всіх. Хоча такі історії забирають багато сил, але вони для мене дуже важливі. Я живу таким самим життям, як і люди для яких співаю. «Антитіла» ходять з вами поруч і переживають все те, що і ви. То треба ділитися один з одним думками, гуртуватися, щоб завтра стало краще!» - прокоментував Тарас Тополя.

Наприкінці зустрічей на шанувальників чекала фото- та автограф-сесія, яка, до слова, тривала майже 3 години, оскільки студенти не відпускали музиканта до останньої зробленої фотографії.