Угорський уряд подовжив заборону на проведення масштабних заходів до 15 серпня 2020 року, і, згідно цієї офіційної постанови, ми повідомляємо вам з розбитим серцем, що Sziget Festival не може відбутися цього року.

Sziget завжди був особливим через атмосферу, яку ви, наші сігетці, створюєте, і ми спустошені від того, що не зможемо побачити вас на Острові Свободи цього літа. Бажання розділити з вами незабутній тиждень – те, що веде нас вперед протягом всього року, і, хоча вся наша команда дуже тяжко працює над підготовкою фестивалю, вашій Sziget-пригоді тепер доведеться почекати до 2021 року. Хоч нам і важко говорити про це, ми вважаємо, що це рішення найкраще служить безпеці всіх вас і кожного, хто працює на нашому фестивалі.

Ми хотіли б попросити вас про терпіння, поки ми працюємо з нашими квитковими партнерами над інструкціями для тих, хто купив квитки. Ми поділимося з вами всіма деталями електронною поштою як тільки зможемо.

Sziget почався як невелике зібрання і за останні 28 років перетворився на нездоланну сім'ю сігетців з усього світу. Хоча цього року ми не можемо святкувати разом особисто, ми завжди будемо тут для вас і знаємо, що сила нашої спільноти допоможе нам!

Ми з нетерпінням чекаємо побачити вас наступного року на Острові Свободи!

Пам'ятайте, що любов не може бути скасована!

Команда Sziget