Sziget Festival 2016 розпродав всі тижневі і 5-денні квитки більш ніж за місяць до початку фестивалю! Острів Свободи також встановив новий рекорд за кількістю національностей, представлених на фестивалі, так як в передпродажі квитки було куплено зі 102 країн. Важлива інформація для останніх покупців: денні квитки як і раніше доступні, але потрібно поквапитися, адже і їхня кількість лімітована.

“2016 рік справді рекордний для нас. Ми ще ніколи не продавали так багато квитків і так швидко. Працюючи настільки віддано, наскільки це можливо, ми також дуже пишаємося тим, що нам довіряють і до нас приєднуються фани з усього світу!» – сказав Tamas Kadar, генеральний директор Sziget Cultural Management. «Звичайно, ми також раді вітати відвідувачів з денними квитками. Але я хотів би закликати всіх не відкладати їх придбання на останній момент, тому що і вони швидко закінчуються.”

Величезний фестиваль, який відбувається в Будапешті, вже кілька останніх років приймає все більшу і більшу кількість відвідувачів. Всі квитки на Sziget, окрім денних, включають кемпінг, тому, обмежуючи кількість квитків, організатори мають на меті переконатися, що сігетці знайдуть достатньо місця для своїх наметів.

Sziget 2016 відбудеться 10-17 серпня 2016!