Димна Суміш18 червня в київському клубі «Хліб» пройшов концерт «Димної Суміші». Ні для кого не секрет, що концерти цих рокерів завжди проходять дуже жваво і збирають фанатів по всій Україні. Концерт був запланований на 20.30, проте почався о дев’ятій годині.

Коли гурт вийшов на сцену, Саша Чемеров одразу вибачився за запізнення і сказав, що це сталося по вині звукорежисера. Він присвятив цей концерт температурі, що спочатку було незрозумілим, але в кінці виступу стало ясним, і почав грати.

Першою піснею була “I got to go”, і натовп одразу почав кричати, стрибати, слемитися і просто їхати з глузду. Треба зауважити те, що публіка була доволі різною. Було несподіванкою побачити фанатів віком років 15, але також були і старші поціновувачі справжнього року, які відривалася ще й сильніше за своїх молодших «колег».

Ті, кому було страшно за своє життя і які не очікували такої скаженої поведінки натовпу відійшли назад від сцени і дали місце для навіжених фанатів. Пісня за піснею, а ні гурт, ні публіка не втомлюється (принаймні цього не було видно по ним).

«Танцюй - танцюй», «Все в його руках», «Stolen» - фанати знають всі слова і сміливо підспівують, хоча їхніх криків не чутно через гучний вокал Саші та надзвичайно голосний звук усіх інструментів, який «бив» по вухам навіть у кінці залу. Зі звуком дійсно були деякі проблеми і звукорежисер не міг ніяк з ними справитись. Це викликало обурення музикантів, але ніяким чином не зашкодило продовжити концерт і отримати позитивні емоції фанатам.

На пісні «Течія» гітарист Сергій Мартинов та барабанщик Олег Федоров помінялися місцями. Це надзвичайно порадувало Олега і він сказав: «Нарешті я на вас подивлюся!».

Тим часом Сергій, який сидів за барабанами, кинув у натовп барабанну паличку свого колеги. Це була одна з небагатьох пісень, під яку ніхто не слемився, а всі лише плескали у долоні і підспівували.

Після «Течії» «димні» виконали ще три пісні і покинули сцену. Публіка одразу почала голосно і завзято кликати гурт на біс, та вийшов Саша і сказав: «Вибачте, але у мене зараз температура 38. Я взагалі не знаю як концерт відіграв. Так що, дякую, і до побачення. Концерт закінчився!»

Після цієї фрази стало зрозуміло чому Саша, присвятив концерт температурі.

Такий жест заслуговує поваги. Грати, коли в тебе температура і тобі погано, не кожен зможе. То ж, від лиця всіх фанатів, дякуємо Димній Суміші за концерт і бажаємо лідеру гурту якнайшвидшого одужання.

Сет-ліст концерту:
1. I got to go
2. Танцюй – танцюй
3. Все в його руках
4. Stolen
5. З.Б.П.З.
6. It’s ok
7. Карма
8. Я один
9. Повмирай зі мною
10. Check out the violence
11. Друг повернись
12. Кожної весни
13. Течія
14. К.Д.С.
15. Р’н’Р
16. P.Day

Автор і фото: Анна Духнівська

Також цікаво:
Звіт з концерту гурту “Димна Суміш” в клубі 44 (Листопад 2010)
Димна Суміш на Billboard Live Fest (Квітень 2011)

Фото Димна Суміш, XLIБ CLUB:

Димна Сумiш - Течiя, LIVE:
[pro-player width="720" height="390"]http://www.youtube.com/watch?v=DvF4-OLy5YA[/pro-player] (c) User: 77Vadoss on YouTube