Один із найбільших фестивалів у світі з 26-літньою історією та найближчий до України масштабний європейський фестиваль – Sziget – відкрив продаж перших квитків на 2019 рік. Sziget відбудеться 7-13 серпня в центрі Будапешта на острові, відомому як Острів Свободи, з виступом Ed Sheeran хедлайнером першого дня.

Цього року Sziget Festival відвідала рекордна кількість фанів – 565 000 людей з більш ніж 100 країн. “Найкращий великий фестиваль Європи” та “Фестиваль з найкращим лайн-апом” за визнанням European Festival Awards відбувся з насиченою тижневою програмою, що складалася з майже 600 концертів, а також численних шоу, вистав, арт-заходів і перформансів. Хедлайнерами стали одні з найактуальніших артистів у світі – Kendrick Lamar, Gorillaz, Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Dua Lipa і Kygо, а на 3 дні фестивалю чекав солд-аут.

Sziget 2018 відвідало близько 1600 українців, що також стало рекордом. На одній з головних сцен Sziget – World Music Stage – виступив український гурт Onuka, а на Europe Stage – культові 5’nizza та переможці премії APPS Music & SZIGET: Awards – гурт Kadnay.

Продаж квитків на Sziget 2019 розпочався 24-годинною акцією Szitizen Prime, за якою кожен мав можливість одним із перших купити квиток на фестиваль за найнижчою ціною з пакунком ексклюзивних подарунків на додаток. По завершенню акції у продаж надійшли квитки за новою вартістю для «ранніх пташок» (299 євро за тижневий і 259 євро за 5-денний абонементи), яка протримається вже довший час і пізніше підвищиться.

Sziget знову відбудеться під цьогорічним гаслом “Love Revolution”, демонструючи цінності, які лежать в основі Sziget і які він представляє уже чверть століття.

Хедлайнером першого дня Sziget 2019 стане один із найпопулярніших артистів на планеті – Ed Sheeran.

Детально про типи квитків, ціни та акції, як дістатися на Sziget, де зупинитися та інші корисні поради шукайте на офіційному сайті Sziget Festival: https://szigetfestival.com/ua/