Два з найбільш цікавих і перспективних молодих українських гуртів на одній сцені! 5 червня 2015 київську групу Us, яка вже голосно заявила про себе, можна буде побачити і почути в якості спеціального гостя на концерті одних з найбільш обговорюваних молодих українських музикантів, групи Brunettes Shoot Blondes в клубі Atlas.

Us зовсім нещодавно презентували сингл «Gakken», спільну роботу з Dima Kelly, лідером групи Champagne Morning. Також в багажі молодих київських музикантів є дебютне відео «Last War» і ліричний трек «Pastime», записаний спільно з Мар'яною Головко, джазовою співачкою і ведучою «Радіо Аристократи».

Новаторство, сучасність і актуальність музики від Us підкорили вже не одне серце меломанів, і з кожним новим публічним виступом електронних експериментаторів кількість шанувальників їхньої музики зростає з геометричною прогресією!

Біля витоків створення групи Us стоять три людини – Іван Розін, Макс Смоголь і Олег Тарасенко. Робота над проектом почалася ще в 2013 році, і в даний момент музиканти пред’являють перші плоди своєї творчості слухачам. Ваня, Макс і Олег мають за плечима досвід в українському шоу-бізнесі і грають разом близько десяти років. За цей час їх навички опрацьовувалися, а смаки трансформувалися під впливом один одного. Суть Us – це експерименти з музичними стилями і природою звуку – електронного, гітарного та вокального. Всі треки і аранжування до них музиканти створюють разом, спільно «приручаючи» cинтезатори, контролери та інше «залізо».

Інді-рокери Brunettes Shoot Blondes підірвали простори Інтернету своїм сенсаційним вірусним відео на пісню «Knock Knock», яке зібрало вже більше 7 мільйонів переглядів, і готуються закріпити цей успіх яскравим київським концертом.

Учасники Brunettes Shoot Blondes самостійно займаються режисурою і розробкою ідей кліпів, чим підтверджують статус однієї з найбільш інноваційних команд українського шоу-бізнесу. Про них натхненно відгукуються як звичайні слухачі, так і музичні критики. У компліментах групі не соромляться також і світові таблоїди: від Billboard і Yahoo! до USA Today і The Daily Mirror.

Дата: 5 червня 2015
Початок: 20:00
Адрес: Київ, Atlas (вул. Артема, 37-41)
Квитки: від 150 грн.

Спільний концерт гуртів Us і Brunettes Shoot Blondes