Святослав Вакарчук на численні прохання глядачів дасть додатковий концерт «Вночі» в Києві 17 березня, окрім запланованого вже концерту 18-го березня 2015 року. Це перший сольний проект і одночасно альбом Святослава Вакарчука, який був представлений 2008 року. На відміну від рок-стилю «Океану Ельзи», «Вночі» складається з переважно спокійних джазових пісень.

Участь у записі «Вночі» брали як учасники гурту «Океан Ельзи», так і запрошені виконавці джазу, класичної та народної музики. А пісня «Така, як ти» з цього проекту стала справжнім гімном любові, ніжності та чутливості. Деякі композиції допоміг записати національний симфонічний оркестр України.

Робота над платівкою відбувалася в трьох країнах світу: запис було зроблено в Будинку звукозапису в Києві, зведення – у ICP Studios у Брюсселі (Бельгія), а мастеринг – на Lurssen Mastering у Лос-Анджелесі (США). Над мастерингом альбому працював відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій «Греммі» Гавін Лурсен.

4 грудня 2008 року у Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка відбувся концерт-презентація проекту і альбому. Серед відомих постатей були письменник Любко Дереш, ведучі Савік Шустер, Вахтанг Кіпіані та Микола Вересень, режисер Роман Балаян, посол США в Україні Вільям Тейлор, модельєр Оксана Караванська, політики Анатолій Гриценко,Інна Богословська та Нестор Шуфрич, джазмен Олексій Коган,колишні «океанівці», музиканти «Esthetic Education» Дмитро Шуров та Юрій Хусточка. Концертиний тур на підтримку альбому розпочався 6 березня 2009 р. у Києві і тривав до 11 квітня. Окрім музики Вакарчук провів низку зустрічей з молоддю у рамках соціальної акції «Людина творить Країну».

Час: 17-18 березня 2015 року о 19:00
Локація: Палац «Україна», вул. Червоноармійська вул., 103
Квитки тут