Англомовний indie-rock гурт SINGLETON, переможець фестивалю Eurock Marathon у Берліні, презентує другий альбом «Uncovered». Зведений відомим британським продюсером Barny Barnicott, який працював з Kasabian, Arctic Monkeys, Editors і Stereophonics, та записаний на кошти фанів з усього світу, альбом вперше прозвучить live у центрі Києва 21 вересня.

Завдяки красивому та емоційному жіночому вокалу, потужному звуку і неабиякій мелодійності SINGLETON визнані одними з кращих інді-рокерів в Україні. І перше місце у щорічному великому змаганні 252 європейських молодих колективів Eurock Marathon Festival довело, що не лише у нас. Рівень гурту вже давно долає кордони і наповнює Європу своїм живим звучанням і треками на європейських радіо-станціях. Пісні SINGLETON про кохання, красу природи, шторми і океани, цінності, в які вони вірять і людей, яких люблять звучать на Radioeins Berlin і британському Amazing Radio (в шоу Майка Тейлора та Саймона Реймонда), на міжнародних CD-збірках, збирають схвальні відгуки в блогах і музичних виданнях усього світу.

«Uncovered» був записаний звукорежисером Костянтином Костенко на студії «Комора», змастерований на американській Sterling Sound відомим інженером Greg Calbi і на студії FDR у Києві Ярославом Вільчиком. Як і з першим альбомом «The High Seas», робота над новим релізом велася за всіма правилами інді-року – своїми силами, без спонсорів, за підтримки фанів. Записати допомогла участь у міжнародній краудфандінг кампанії на IndieGoGo, де була зібрана початкова сума для цього. SINGLETON cтали одними з перших, хто спробував такий шлях в Україні.

«За краудфандінгом майбутнє. Українці нарешті зможуть реалізувати свої незалежні проекти, не прогинаючись під систему, не випрошуючи грошей і не беручи кредити. А ті, хто жертвують гроші на подібні заходи, будуть відчувати себе причетними до неабияких проектів,» ? говорить Аліна Федорова, солістка SINGLETON

Цей альбом більш особистий і цілком виправдовує свою назву «Uncovered» – «неприкритий». У цьому альбомі все назовні. Концерт-презентація 21 вересня розкриє всю внутрішню свободу, яку SINGLETON вклав в «Uncovered», про яку говорить у фільмі Юрія Кузьменка «Freedom Inside You» поряд з гуртами Green Grey, SunSay, ДахаБраха, якою живе українська незалежна сцена.

Дата: 21 вересня 2013
Початок: 20.00
Адрес: Київ, Концерт-хол «Метрополь» (ex «Sullivan Room»), вул. Прорізна 8
Квитки: 60 грн у день концерту в касі концерт-холу «Метрополь» на вул. Прорізній, 8

SINGLETON презентує другий альбом