У п'ятницю, 22 червня 2018, у Кам'янці-Подільському Хмельницької області розпочнеться великий триденний фестиваль Respublica FAMILY FEST. Цей сімейний фестиваль відбудеться на території місцевої старовинної фортеці вперше і поєднає в собі якісну музику, сучасне мистецтво та інші розваги для всієї сім'ї. Не випадково ж він проходить у червні - тоді, коли в дітей у самому розпалі канікули, тож Respublica Family Fest стане чудовою нагодою провести сімейний вікенд у надзвичайній святковій атмосфері.

Фестиваль пройде в унікальній локації - на території атмосферної Кам'янець-Подільської фортеці, де навіть рок-музика завжди звучить по-особливому! Та й саме місто поступається за кількістю історичних пам'яток хіба що Львову і Києву, тож гостям фестивалю, які приїдуть на вихідні у Кам'янець-Подільський, точно буде що роздивитись.

Respublica Family Fest триватиме три дні. За цей час на двох сценах виступлять понад 30 артистів. Серед них - Христина Соловій, "Один в каное", KAZKA, daKooka, LATEXFAUNA, Zapaska, BAHROMA, OY Sound System, Ptakh_Jung та інші. У програмі об'єднаються популярні музиканти і талановиті новачки, тож концертна частина буде максимально спекотною! Крім того, в дні фестивалю в місті буде проходити фестиваль кіно "Бруківка" і пленер художників, в якому кожен зможе взяти участь.

Respublica Family Fest - ідеальна можливість поєднати музичний відпочинок з сімейною туристичною прогулянкою старовинним містом та провести незабутній і творчий вікенд!

Фестиваль Respublica FAMILY FEST в Кам'янці-Подільському відбудеться 22-24 червня 2018 р, 15:00 (фортеця, Руська Брама).

Квитки: https://kp.karabas.com/ua/respublica-family-fest

Respublica FAMILY FEST