Гурт С.К.А.Й. презентує широкому загалу нову пісню, що має назву “Берег ріки”. Пісня з’явиться у радіоефірі наприкінці цього тижня.

“Берег ріки” – це кавер на однойменну пісню «Піккардійської терції», який був записаний для альбому-триб’юту, що був виданий з нагоди святкування 20-ти річного ювілею видатного українського секстету. “Берег ріки” в інтерпретації гурту С.К.А.Й. постає в досить незвичному, як для шанувальників «терції», зухвалому рок-н-рольному аранжуванні. Та пісня виглядає настільки драйвово, настільки самобутньо і гармонує з репертуаром С.К.А.Й., що хлопці вирішили познайомити з нею максимально можливу кількість слухачів та запустити її в музичний простір в якості нового синглу групи.

“Ми просто хотіли зробити подарунок нашим друзям, гурту “Піккардійська терція”, яких ми дуже любимо та поважаємо, з їх ювілеєм, та записали дуже цікавий та драйвовий варіант їхньої пісні. В такому звучанні ця чудова пісня, яку написав Олександр Шевченко, заживе іншим, новим життям, - розповідає Олег Собчук, вокаліст гурту С.К.А.Й. - Також хочу розкрити маленьку таємницю всім нашим шанувальникам – до кінця жовтня ми плануємо випустити в радіопростір ще одну нову пісню, так би мовити, першу ластівку з нашого нового, четвертого за рахунком альбому”.

С.К.А.Й. Берег Ріки cover (Пікардійська Терція):