Спеціально для «Дитячого Євробачення-2013» одна із найвідоміших та найпопулярніших артисток України, Руслана готує ексклюзивний виступ на сцені київського Палацу «Україна». Тріумфаторка «Євробачення-2004», тендітна, але зверхенергійна співачка Руслана знову готова вразити європейську музичну спільноту своїм шоу.

Руслана, українська співачка, переможниця «Євробачення-2004»: «Я планую запровадити значні зміни у своєму музичному стилі та поекспериментувати із хоровим звучанням. Дитячі голоси, що співають разом, нікого не залишать байдужими. І я хочу виконати одну зі своїх пісень з дитячим хором на сцені «Дитячого Євробачення». Не дивлячись на складні партитури, у юних артистів залишиться можливість побешкетувати та запалити аудиторію разом зі мною».

Ім’я Руслани відоме у всьому світі. Переможниця конкурсу «Євробачення-2004», Народна артистка України, володарка численних нагород і лауреат міжнародних фестивалів, артистка з унікальним тембром і манерою виконання постійно використовує у своїй творчості різні напрямки, переплітаючи їх з етнічним звучанням, співочими традиціями Карпатських гір і сучасною музикою.

Нагадаємо, фінал наймасштабнішого дитячого конкурсу Європи відбудеться 30 листопада 2013 р. в Києві і обіцяє стати найбільш яскравим шоу за весь час існування «Дитячого Євробачення». Також свою участь в ДПКЄ-2013 підтвердила переможниця «дорослого» «Євробачення-2013» Еммілі де Форест.

ОГО ШОУ Харків Руслана