В черговий раз нас радує фестиваль-ресторація «Диван». Виступ гурту «Pur:Pur», що родом з Харкова. Перше, що кинулося в очі, це харизма і приємна атмосфера, ще на саундчеку. Досить дружелюбний і милий колектив.

Цікавий і класичний стиль одягу: сорочка, брюки і краватка, колготи в горошок, окуляри, гарні зачіски. Молодіжні, стильні, яскраві і запальні.

Починають з першої пісні «Соль и Камни». Триває ще підстроювання апаратури і вже відчувається що зала з групою на одній хвилі. Більшість заядлих фанів і просто молодих людей сидить прямо під сценою, розпиваючи напої і насолоджуючись музикою.

Звучить гурт досить м’яко і тепло. Музика проникає крізь все тіло і залишається там на довго. Ідеальне поєднання – віолончель, гітар, клавіші і надтонкий і ніжний вокал Наташі. Коли Наташа оголошує пісню «Cosmic Girl» - зал наповнюють радість і емоції. Пісня українською «Use» з англійською назвою не менше сколихує публіку.

Pur:Pur

«Messy Sounds» - не просто пісня, а щось таке, що взагалі надає стану депресивного погруження відсторонення думок. Похмура і в той же час заколисуюча своїм темпом і поєднанням інструментів. Крики, рупор і різка зміна атмосфери.

«A Kiss» - пісня, яка взагалі рве дах і залу. Всі підспівують, відчувається присутність невеличкого хору.

Зі слів Наталі:
- Я не поет, але в мене є один вірш, за який мені не соромно, «Черный стих».

Pur Pur

Радує також присутніх виконання каверу «Born To Die» на пісню Лани Дел Рей, концерт якої очікується в червні 2013 в Києві. Не обійшлося, звісно і без коронної пісні «Ever», записаної з Андрієм Запорожцем (лідер гурту SunSay). Але Наталя і сама добре справляється у її виконанні.

По закінченню Наташа заявила, що 1 січня вийде їх новий альбом. Будемо очікувати, а поки що насолоджуємося їх атмосферою і піснями.

Автор: Борцов Олександр