Ти втрачаєш віру, а я силу в ній знайшов.

Гурт ПНД повертається на сцену в оновленому складі!

Проект екс-музикантів ТОЛ – Василя Прозорова та Дмитра Дзюби (Джимбо) – повертається на сцену в оновленому складі. До ПНД приєднався Олексій Носенко (басист групи Pins). Навряд чи фанати Прозорова могли б собі уявити подібні тексти та творцість 5 років тому, але це повністю нова людина з новим світоглядом, але з тим самим талантом бути цікавим.

Перший концерт відбудеться 26 червня у столичному Метрополь Live Stage, який за короткий час став одним з найкращих концертних майданчиків Києва з відмінним звуком та особливою енергетикою. Далі ПНД можна буде побачити на сценах фестивалів, а вже восени в турі по містам України, який планується.

Наразі музиканти працюють над новою програмою. На концерті глядачі почують не тільки перевірені часом треки, а й зовсім нові пісні, які ПНД готують до релізу вже найближчим часом.

ПНД - пронизливий акустичний проект Прозорова і Джимбо - вокаліста и бас-гітариста гурту ТОЛ. Одне з альтер-его українських легенд альтернативного металу. Єдиний на цей час альбом «Два Аккорда» вийшов у 2010 році (ІншаМузика/Moon Records).

Спеціальним гостем концерту в Метрополь Live Stage стане гурт OnOf (проект Олександра Онофрейчука, фіналіста шоу Голос Країни 2012).

Коли: 26 червня
Початок: 20:00
Метрополь Live Stage (вул. Прорізна, 8)

Квитки:
80 грн. - перші 50 квитків в магазині RIDER (вул. Богдана Хмельницького, 10)
100 грн. – передпродаж
120 грн. – у день концерту
200 грн. - VIP-зона

PND_PRFS - 1

Фото: Катя Тугушева