Пропонуючи шоу найбільших світових музикантів і перформерів протягом цілого тижня, фестиваль Sziget знову готується об’єднати сотні тисяч сігетців на Острові Свободи.

Сьогодні вийшла у продаж перша хвиля квитків на Sziget Festival 2020 з ексклюзивною пропозицією, яка діятиме всього 24 години.

Спеціальні квитки на Sziget "Szitizen Prime" будуть у продажу всього добу – з 13:00 четверга 14 листопада до 13:00 п’ятниці 15 листопада. Всі, хто купить свій Тижневий квиток у цей період, отримають ексклюзивні, повністю органічні подарунки: футболку, шкарпетки і стікери Sziget, а також сумку для спортзалу, зроблену з переробленого паперового текстилю. Після акції Тижневі квитки будуть доступні за тією ж найнижчою ціною €299 (€599 VIP), але без подарунків для найвідданіших фанів. Більше деталей: https://szigetfestival.com/ua/szitizen-prime

У 2019 році п’ятий найбільший фестиваль у світі – Sziget – зустрів більше 530 000 людей з більш ніж 100 різних країн, які побачили більше 1000 музикантів, перформерів і активістів від Ed Sheeran, Foo Fighters і Post Malone до Dr. Jane Goodall і Emtithal Mahmoud.

Імена лайн-апу нового сезону Sziget будуть оголошені пізніше, та вже зараз відомо напевно – ви не захочете пропустити це над’яскраве тижневе свято з приголомшливими шоу зірок сучасної музики першої величини.

Sziget – найближчий до України масштабний європейський фестиваль музики і мистецтв. Це ідеальний вибір, щоб здобути свій перший фестивальний досвід, чи здійснити першу подорож за кордон. Острів Свободи кожного року різний, це острів знайомств людей одне з одним, незабутніх сюрпризів і відкриттів. Кожна поїздка на Sziget унікальна, і кожна пригода на ньому – безцінна.

Sziget 2020 відбудеться 5-11 серпня у столиці Угорщини – Будапешті.