23 вересня 2013 р, на телеканалі «1+1», відбудеться всеукраїнська прем’єра нового відео гурту АнтитілА на пісню «Як ангели». З цього ж дня кліп можна буде побачити в ефірі багатьох музичних телеканалів України.

Ця відеоробота є особливою для хлопців з Антитіл. Що найкраще може передати емоції такої світлої пісні, як не відеоряд з морем, яхтою, сонцем та надзвичайними краєвидами неземної природної краси! Зйомки нового відео відбувалися в кінці червня в бухті Фіолент, поблизу Севастополя, на справжній величезній парусній яхті «Patara». Режисером відеокліпу в черговий раз виступив незмінний друг та товариш гурту АнтитілА Олексій Веренчик, разом з HEADSHOT STUDIO. АнтитілА сподіваються, що під час перегляду відео «Як ангели» глядачі зможуть поринути в приємну літню безтурботну атмосферу, не дивлячись на те, що насправді відбувається за вікном.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Пристрасть, кохання і дружба влітку - вони особливі. Ці емоції та переживання залишаються теплими спогадами, і гріють нас холодними осінніми і зимовими вечорами. Перевірено, з року в рік стається саме так, і музика цих щасливих моментів, залишається з нами далі на все життя! АнтитілА хочуть аби під пісню «Як ангели» ви пережили такий шквал літніх емоцій, який здатен був би запалити вогнями узбережжя всіх знайомих людству морів!»

Також добігає логічного кінця студійна роботу гурту над новим альбомом, презентація якого запланована на 29 листопада 2013 р. в київському CARIBBEAN CLUB (вул. Симона Петлюри, 4). Окрім презентації самого альбому, буде презентована нова концертна програма Антитіл, а також глядачів чекатимуть багато приємних несподіванок.

А найближчий незвичний концерт гурту АнтитілА відбудеться 20 вересня в київському Caribbean Club під час Tribute Fest. АнтитілА братимуть участь в шоу разом з іншими зірковими учасниками, та виконають п’ять пісень Rihanna. Це буде неймовірно! Ведучий Tribute Fest - Павло Шилько (DJ Паша).

АнтитілА закінчують запис нового альбому