12 червня 2014, в Gogol BARdello, відбудеться перший сольник зухвалих, молодих і сексапільних - музичних маніяків з групи KRUGERS. Музиканти, які зіграли безліч концертів з групою «Мумій Троль», вже сьогодні зняли третій відеокліп на пісню «Colt» спільно з відомим режисером Віктором Скуратівським і Радиславом Лукиним, і готують першу дебютну платівку, яка вийде у світ восени цього року. А в перервах між щільними репетиціями, зйомками і творчими брейнштормами KRUGERS усвідомили, що прийшов час великого сольного концерту!

Сергій Зима, соліст групи KRUGERS: Ми зібралися менше року тому, такі от дітки, але вже з гострими зубками. За цей короткий період ми добре попрацювали і багато чого зробили: зняли декілька кліпів, відіграли тур з групою «Мумій Троль» і майже доробили перший альбом! Так що плануємо і далі крокувати королівськими кроками! А 12 червня у вас з’явиться нагода подивитися на нас - упертих поганців, близько і безкоштовно! Буде голосно і жарко! Будь з нами, дивися в майбутнє! KRUGERS - це музика масового ураження.

Трохи історії: Утворенню групи передувала міцна дружба, перевірена часом, жіночими хитрощами і алкогольними тріпами. Яскраві молоді люди встигли набратися досвіду в інших відомих проектах, випробувати свої сили в різних музичних напрямках, попрацювати на найбільших майданчиках Росії та України, але це так і не змогло відобразити істинного настрою і не дало розкритися закладеному потенціалу. Маючи в запасі нереалізовану маніакальну енергію, музиканти відчули незадоволеність, немов весь цей час були не на своєму місці, як ніби грали даремно... Складно сказати, випадковість це була чи містика, але влітку 2013 хлопці зібралися в Києві. Відчувши, що знаходяться на одній хвилі, вони почали неймовірно плідну спільну діяльність.

Всі хотіли одного - грати музику, яка б характеризувала кожного, не дотримуючись докучливих форматів; показати в музиці і текстах всі грані людської натури, розколупавши до дірок і крові звичні бажання і почуття, про які так часто соромляться говорити люди, без звичної вульгарності і фальші , а також підвищити демографічну ситуацію в країні. Але про це історія замовчує ...

Дата: 12 червня 2014
Початок: 20.00
Адрес: Київ, Gogol BARdello, вул. Шота Руставелі 16а
Вхід вільний! Чекаємо вас!

Перший сольний концерт групи KRUGERS