«…Українська група, яка насмілилася назватися «оркестром» насправді мала на те право: з першої ж їхньої композиції ошелешена публіка побачила фантастичний театр, який складався з неймовірних етнічних костюмів, магічної драматургії, яка базується на невідомих нам ритуалах, голосів і вокальних партій, що відсилають нас до психологічних першоджерел 60-х. Монолітна цілісність — пластична і композиційна — навіювала думки про якийсь абсолютно новий різновид рок-музики, який ми, тут, в Лондоні, ніколи не зустрічали…

Як на мене, група з Києва «Оркестр Янки Козир» — це та свіжа кров зі Сходу, яка може здійснити революцію на Заході, як це колись зробив Боб Марлі зі своїм реггі…» так описував кореспондент англійського видання «Індепендент» виступ «Оркестру Янки Козир» у Лондоні.

4 грудня 2012 р. Crystal Hall вперше відкриє для себе переможців та гостей численних вітчизняних та зарубіжних фестивалів «Оркестр Янки Козир», а також їх друзів: М.Дж. Кувалдін «The ВЙО», Ю.Юрченко «ЮРКЕШ», РОСАВА, А. Пасічніченко («SЮR Band»), НеДіля, Д.Добрий-Вечір «ВІЙ», О.Сухарєв «Самі Свої», Н.Андрійченко «EFIR», М.Литвинова «Litvinоvafriends», С.Франц «Пєпли», Фома «Мандри», О.Гончарук «ВІНС», Аліна Козира та Людмила Терзійська та А.Зеленько «Зелень», які спільно з Янкою Козир заспівають старі і нові пісні з репертуару оркестрантів. Так само, як Серго Чантурія та Кирило Стеценко зіграють разом з музикантами гурту.

Святкуючи десятиріччя гурту, всі гості можуть очікувати на приємні несподіванки, призи і подарунки.
Чудовий настрій гарантовано.

Дата: 4 грудня 2012
Початок: 20.00
Адрес: Київ, Crystal Hall

Оркестр Янки Козир 10 років