O.TORVALD влітку відіграли на багатьох фестивалях разом з Garbage, Linkin Park, Evanescence, The Rasmus та багатьма іншими. Восени ж хлопці зайнялися записом чергового альбому і почали тур містами України на його підтримку. Вчора була черга Києва почути та оцінити нову платівку гурту під назвою «Примат».

Вчорашній концерт в столичному клубі Бінго можна описати як шалене, енергетичне шоу. Сетліст концерту налічував більше тридцяти пісень, серед яких були пісні з нового альбому та давно знайомі старі хіти.

Розігрів перед концертом проводив Джо, ставлячи Foo Fighters, My chemical romance, Blink-182, Sum 41, Lostprophets, Blur, Papa Roach, The Pretty Reckless, Limp Bizkit та Green Day. Бажаючи перевірити, наскільки слухачі року ознайомлені з іншими стилями, він ввімкнув Rihanna та LMFAO. До речі, народ ковбасився однаково як під рок так і під попсу.

Одразу після розігріву, на сцену вийшли й самі O.TORVALD, почавши концерт з «Intro» та «Почуй це наживо». Такі пісні як «Mr. DJ» (нещодавно хлопці випустили кліп на цю пісню, хоч не всі музичні канали погодилися крутити його в ефірі), «Не вона» та «Віскі і шоколад» вже давно були на слуху, тому фанатами сприйнялися їх на ура, підспівуючи в унісон вокалісту.

O.Torvald клуб Бінго

Було незвично чути пісні гурту російською мовою, в минулому альбомі це була пісня «Сны и сигареты» в цьому ж «Вниз». Не так давно Женя Галич записав EP з новим проектом – діджеями Топольським та Вовкінгом. Цей ЕР є міксом року та дабстепу. В «Приматі», хлопці представили рокову версію «Бий (Україна)». Ця пісня є своєрідним музичним протестом проти політичної ситуації в нашій країні. Лайв версія «Бий (Україна)» звучить просто таки революційно.

«Зловживай» захоплює своєю силою та гітарним соло, якого так не вистачало в акус-тичній версії пісні (в акустичному альбомі). «Рок-герой» та «Все, що маю я» - пісні про типове життя музикантів, сповнене турів, концертів, безсонних ночей та вечірок.

Решта сетлісту була присвячена вже відомим хітам O.TORVALD. Хлопці відіграли акустичну «Почуття» (Женя співав її з короною на голові), під час якої дівчата в першій лінії підняли листки з назвою гурту, на звороті яких були намальовані серця. А вся фан-зона присіла під час виконання цієї пісні. Далі були «Не змогли», «Без тебе» (яку всі дуже чекали), «Нас двоє», «Київ-Лондон», «Радіомережі», «Качай», «Не грузи», «Фейдери» та багато інших.

O.Torvald клуб Бінго

Концерт був поєднанням шалених мошпітів, хорових заспівів, диригування Галича, слему, краудсьорфінгу, посмішок, подяк, подарунків від фанатів (в честь нового альбому хлопцям подарували плюшеву мавпу), зізнання в коханні. Задоволеними були всі, як музиканти, так і фанати.

Після концерту проходила афтепаті в столичному клубі 44, на яку могли прийти всі охочі, всі хто ще був сповнений енергією після такого вражаючого концерту.

Що ще потрібно для якісного концерту крім сильнішої віддачі як від артистів так і від фанатів? Як сказав Женя: «Бажаю вам хоч раз відчути те, що ми відчуваємо зараз, стоячи на сцені. Хай таке відчуття у вас буде при виконанні будь-якої роботи.»

O.TORVALD - Без тебе, LIVE:

Новий альбом вживу звучить дуже круто, як драйвові так і повільні пісні. Хлопці виросли в якості виступу, вони виросли в музичному плані та й загалом вони виросли з маленьких концертних площадок. Бажаємо їм подальшого музичного розвитку, великих крутих концертів і багато таких фанатів як ви.

Міста, яким ще пощастить почути презентацію нового альбому, не зволікайте, йдіть на концерт, ви не пошкодуєте! O.TORVALD вже прокачали Київ!

Фото та звіт: Варбан Анастасія

Більше фото, концерт O.Torvald, Київ, клуб Бінго:

Лайк та розкажи друзям!