20 листопада 2018 року музична формація НУМЕР 482 офіційно презентує свій новий альбом під назвою ДРУ (DRU). Символічно, що альбом виходить на 20 річницю заснування групи. За цей час гурт пройшов через зміну складу, зміну музичного формату, але головні принципи - драйв, ліричність і гумор в піснях і подачі залишилися незмінними. Візитівкою альбому є пісня "Добрий ранок, Україна!" і це не співпадіння, бо творчість групи невідємно повязана з процесами які відбуваються в країні. Позитив, віра у кращу долю, любов до життя надихали музикантів і тому недарма новий слоган гурту це - "Україна створює музику - музика створює Україну".

Під час роботи над альбомом в групі з’явився ще один член колективу - клавішник, верніше, клавішниця Олександра Сайчук. Це було доволі цінне придбання, адже Олександра є композитором і викладачем з вокалу.

Пісні “Добрий ранок, Україна!”, “Важлива”, “Коли вона поруч” стали саундтреками українських фільмів “Конкурсант - смертельне шоу”, “Сотка” які вийшли 2017 і 2018 роках на. Фронтмен Віталій Кириченко виступив не лише в ролі співака а й в ролі актора в цих стрічках. Творчість гурту надихнула молодого режисера Лоліту Джус зняти короткометражну стрічку “Квартира 482”, в якій Віталій зіграв головну роль - польского музиканта, що приїхав до Києва з концертом і потрапив у кумедну історію.

Пісня “Добрий ранок, Україна!” разом з гуртом виконувалась водночас двома симфонічними оркестрами НАОНІ (художній керівник Віктор Гуцал) і Одеса Сіті Оркестра в складі 100 музикантів в проекті Битва Оркестрів 2017 -2018.

Пісня ДРУ - це також і дитячий хіт. З нею діти виграють конкурси, вона звучить як дзвоник в деяких школах а також входить до обов'язкової учбової програми в деяких музичних навчальних закладах.

Однією зі знахідок, пов'язаних з цією піснею - є юна барабанщиця Катя Кузякіна, яка цього року отримала гран-прі престижного американського фестивалю в Лас-Вегасі Golden Dream і яка неодноразово грала з групою саме цю пісню, в тому числі і на Битві Оркестрів - діти.

Також в цьому складі в рамках проекту “По іншому” гурт створив акустичну версію пісень - “Нумер 482 - акустика”.

Нумер 482 - це не просто назва, це - майже генетичний код.

Адже, цифри 482 - це не тільки штрих-код товарів, які виготовлено в Україні, а ще й до недавнього - телефонний код Одеси - міста, де було народжено гурт. Також, 482 рік х вважається роком заснування Києва (перша письмова згадка про Київ). Саме тому пісня “Добрий ранок, Україно”, яка вже давно вийшла за межі нашої держави і навіть була використана посольством США, як привітання до Дня Незалежності України, просто не могла народитися в іншому гурті.

Гурт Нумер 482 було засновано в 1998 році і це був перший україномовний рок-гурт Одеси, коли співати українською ще не було мейн-стрімом. За цей час створено багато хітів, такі як «Важлива», «Трилер», «Коли вона поруч», «Свобода». Учасники шоу «Х-Фактор», «Битва Оркестрів», «Дизель-шоу», вони не зупиняються і цього року подавали заявку на національний відбір «Євробачення 2019».