Популярний український поп-рок гурт випустив кліп на абсолютно новий трек "До серця", який став першим синглом із майбутнього міні-альбому. У кадрі з'являється тільки фронтмен Фіолет — Сергій Мартинюк та два головних героя.

Над аранжуванням пісні працював гітарист групи Роман Андрухів. Автор слів і частини музики — Сергій Мартинюк. Обкладинку намалювала сестра менеджера гурту Сергія Марченко — Юля. Робота над нею тримала близько трьох місяців і вона повністю виконана акварельними олівцями.

— Це був один із тих самих холодних зимових вечорів, коли ти мимоволі перебираєш в голові історії з минулого. "До серця" присвячується незабутим колишнім коханим, згадуючи яких, згадуєш і себе — вже теж колишнього, такого, що залишився тільки на старих фотографіях у соціальних мережах. Це нагадування нам: минулого не виправити, але у нас є теперішнє, щоб змінити майбутнє. Любити ніколи не пізно. Навіть, якщо ця любов не взаємна.

За своїм звучанням "До серця" відчутно відрізняється від того, що випускав гурт останнім часом. Ось вже кілька років Фіолет співпрацювали виключно з Артуром Даніеляном, а цей трек записали у Сергія Любінського на студії Revet Sound (там створювали свою музику THE HARDKISS, Vivienne Mort, DETACH і численні інші гурти).

— "До серця" — перший трек із нашого експериментального міні-альбому, котрий ми плануємо випустити вже восени. Там планується п'ять треків, кожен з яких буде зроблений у різних саундпродюсерів, — коментує Сергій Мартинюк. — Цікаво, яким буде результат, якщо над кожною піснею буде працювати людина із окремим, іншим баченням нашої творчості.

Кліп знімала Христина Зінчук — молода режисерка, яка працювала із українськими артистами (KOLA, KLER), а також була асистенткою продюсера на фільмі "DZIDZIO Контрабас". Зйомки проходили не тільки в фотостудії, але і в лабораторії КПІ. Весь реквізит з кліпу — справжнє обладнання з лабораторії.

— Робота над відео йшла в дуже стислі терміни, — розповідає вокаліст гурту. — У нас був щільний графік концертів, і ми ніяк не могли поєднати дати. В момент, коли знімали основних героїв, у Фіолет був концерт в Любліні (Польща). Переносити було нікуди — наступного тижня ми відлітали в міні-тур по Норвегії. З цієї причини музиканти в кадрі не з'являються, а мене знімали додатково та в іншій локації.

— Любовні перипетії, посилені танцем почуттів, відбуваються на тлі хімічних реакцій. Любов — це хімічна реакція. Вона може спопелити душу. Але навіть найболючіші рани заживають. Іноді для цього достатньо зробити крок назустріч і сказати: "Як я скучив".