Відгриміли останні рифи надпотужного «УкрОп» туру ГАЙДАМАКИ, який пройшов містами України, Польщі та Німеччини, та об'єднав у патріотичному пориві всіх українців від Рейну до Кальміуса.

Одним з найзнаковіших став концерт у Маріуполі, місті справжніх укропів, гарних та сміливих українських дівчат та мужніх і незламних воїнів, сучасних козаків. Крім власне вщент заповненої концертної зали в Маріуполі, ГАЙДАМАКИ поїздили по околицям міста, відвідали будівництво оборонних укріплень та заїхали у гості до батальйонів Азов та ОУН, за буквально декілька кілометрів від лінії фронту, де довелося грати під гупання вибухів, від яких здригалася земля під ногами... Зрозуміло, що після таких виступів на світ дивишся вже по-іншому...

Поїздка на схід лягла в основу нової відеороботи ГАЙДАМАКІВ «У відкрите небо». Пісня «У відкрите небо» написана ще до початку подій на Майдані, тому в ній не йдеться ні про революцію, ні про війну. Це пісня про кохання, про важке кохання. І музика в цій пісні вийшла теж важкою. Вона співзвучна з нашим часом, важким, але таким цікавим та драйвовим! Відео зроблено хлопцями зі студії Маркіза Карабаса, які вже знімали ГАЙДАМАКАМ кліп на пісню «Дерев’яні Щити».

«У відкрите небо» – і пісня, і відеоробота є чудовим доказом того, що в Україні якісний рок європейського, та навіть американського рівня не тільки не щез, а більше того, живе і розвивається! Отже, час діставати з шафи ваш трохи призабутий гранджовий хайр та тріпати ним в одному ритмі з потужним грувом цього твору ГАЙДАМАКІВ!

Хай живе Український рок-н-ролл!!!