Організатори проекту Najivo продовжують знайомити столичну публіку з новим поколінням гуртів, унікальних щодо звучання та, насамперед, дуже талановитих. 18 липня на арт-заводі Платформа відбувся атмосферний live Najivo за участю чотирьох команд: GSQ, Sphingidae, Black Balloon та Simon Stone.

«Najivo – це платформа для якісної української музики, для молодих та досвідчених виконавців, талановитих та цікавих, - пояснює Маргарита Райська, ідейний керівник проекту. На свої концерти ми запрошуємо музикантів, яких вважаємо крутими. Вони відчувають, як відкрито їх сприймає аудиторія Najivo та наскільки вона небайдужа до нової української музики. Чудова атмосфера, тепла віддача – це те, до чого ми прагнемо на кожному нашому концерті»

З кожним концертом до проекту приєднується все більше музикантів, абсолютно різних за стилем та досвідом на сцені.

Najivo

Гурт Sphingidae, учасник Najivo Live: Vol. II: «Najivo – революційно-якісний та яскравий івент у вітчизняному календарі масових заходів. Ще рік тому про щось подібне годі й було мріяти: світло, звук, сцена - все на високому рівні. Гадаємо, це єдиний захід, який якісно пропагує стандарти европейского фестивального відпочинку. Для нас було великою честю доторкнутися до такої значущої для культурного життя столиці події!»

Найближчим часом организатори готуються до офіційної презентації проекту у вересні, із великим концертом українських виконавців.

Najivo – це завжди по-справжньому, щиро та для своїх)

Najivo