Концерт за участі O.TORVALD та С.К.А.Й. спочатку мав бути приурочений Дню всіх закоханих, але по певним причинам, він був перенесений на березень, та й не просто на березень, а на передодні восьмого березня. Що могло б бути кращим подарунком?!

Початок було заплановано на восьму годину вечора, всередині ми були десь о дев’ятій. І десь в цей же час почався і сам концерт. Першими на сцену вийшли O.TORVALD, вони дали повноцінний концерт, розігрівши публіку.

Женя поздоровив дівчат з 8-мим березня і випив за наше здоров’я. Загалом, хлопці грали ті пісні, котрі «їх пруть». Лунали як ліричні пісні, так і відбірне валиво.

O.Torvald

Концерт пройшов під гаслом: «Заздріть нам, бо ми молоді!». І публіка відривалася як могла: стрибала під «MR.DJ», «Качай», «Зловживай» та «Примат». Хорові заспіви лунали під «Без тебе», «Лише у моїх снах» і «Знову сам».

А чого тільки коштує відрив під «Віскі і шоколад» і «Не вона». Всі підспівували, посміхалися і, здається, що в Crystal Hall прийшла весна.

O.TORVALD після київського концерту, одразу ж їхали на виступ у Василькові, в цей же вечір. Вони покинули сцену після основного сету, але натовп викликав гурт ще раз.

Фанати почули із сотню «Дякую» від гурту. На біс хлопці зіграли «Фейдери догори» та «Не грузи», після чого Галич перехрестив натовп гітарою і гурт пішов зі сцени, віддавши місце хлопцям зі С.К.А.Й.

O.TORVALD - Без тебе (Live):

С.К.А.Й. в цей вечір презентували свою нову акустичну програму. Почавши зі свого хіта «Best Друг», вони грали як нові так і старі пісні.

С.К.А.Й.

Їх сетліст в акустиці звучав неперевершено, особливо з додаванням саксофону, в такі знайомі нам пісні. Гурт просто таки «порвало» на сцені під «Я здатен на більше» і «Все буде ОК»: весь гурт почав джемити і відриватися.

Найдивніше було чути у живому виконанні «Ваніль», хоча ця пісня просто створена для акустики. Деякі пари навіть почали танцювати. Один хлопець із дівчиною, танцювали професійний бальний танець під цю пісню.

С.К.А.Й. - Струна (Live Acoustic):

Також несподіванкою була пісня «Прийшла війна», виконана на цьому концерті. С.К.А.Й. також заспівали: «Без міри», «Не йди», «Струна», «Тебе це може вбити» і багато, багато іншого. Нова акустична програма С.К.А.Й. варта похвали, хлопці постаралися на славу! Звучання було незвичне, але неймовірно красиве.

Відірвались: отримали неймовірний драйв, зміксований з ліричною акустикою, почули улюблені пісні, побачили посмішки улюблених гуртів, наспівалися та підняли настрій! Дякуємо за відрив і за чудовий подарунок до 8-ого березня!

Фото і звіт: Варбан Анастасія

Більше фото, концерт О.Торвальд та С.К.А.Й. в Крістал Холі, Київ: