23 лютого у львівському ресторані "Культ" виступив тернопільский гурт Los Colorados. На афішах, що рекламували концерт красувався лозунг, що "Los Colorados" - це агро-рок для справжніх чоловіків". Мушу не те, щоб не погодитись, а швидше доповнити, що аудиторія гурту, принаймні львівська явно не тільки мужчини. Демонстрацією цього власне і виявився конкретний вечір дощенту заповненого ресторану. Поки хлопці грали першу псіню, публіка все ще несімливо сиділа за столиками.

Після 1-ї пісні під сцену потрохи почали виходити дівчата, а за нами помалу підтягнулась і решта залу: відривались і малі і старі, словом усі.. Хоча мені таки здається, що представницям жіочої статі "агро-рок для справжніх чоловіків" прийпав до смаку найбільше, про що свідчили "дикі танці", голосні крики, зойки та бурхливі оплески під сценою, які супроводжували весь концерт...

Хлопці виконували свої веселі кавери на відомі пісні. Звучала дотепна переробка на Katy Perry "Hot N Cold", яка у версії хлопців зветься "Гарячий і холодний"(до речі завдяки цій композиції гурті неабияк прославилвся на Youtube і завоював захоплення не лише українців, а й америкаснької публіки), переспів рамштайнівського" Du hast", "I like to move it, move it" (ця пісня користувалась великою популярністю під час футбольної трансляції Євро-2012 на одному з провідних німецьких каналів).

Los Colorados

Потішив гурт і своїми власними піснями, які створюють веселий настрій не тільки драйвовою музикою, але й дуже гумористичним текстами. Отож лунали такі шедеври, як: "Помідори", "Тьотя Люба", "Твоя мама як скажений олень" та інші.

На мій погляд "Los Colorados" серед інших українських гуртів особливо приємно відрізняється тим, що що кожен учасник гурту є по своєму лідером. Хоча, як фронтмен гурту, позиціонується Руслан Приступа і співає він таки найбільше, проте інші учасники групи активно підспівують, або ж по черзі кожен співає якусь пісню "соло". Виглядає така манера виступу дуже навіть жваво і класно.

Концерт тривав дві з половиною години. Народ аж ніяк не хотів розходитись і декілька разів кричав: "Гра на біс"(хлопці навчили кричати саме таке, сказали інакше грати більше не будуть). Розпашілі від танців львів'яни відпустили змучених, але задоволених тернопільчан зі сцени лише після їх оригінального перевиконання таких пісень-легенд, як "Файне місто Тернопіль", та "Тілько ві Львові".

Отже, ще один музичний львіський вечір вдався на славу.

Автор: Дарина Попіль