LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастеру «Форсаж 5», зняли новий кліп. Танцювальный трек у стилі electro-dance «In This Moment» з ніжним вокалом і надихаючим гітарним соло увійде до французької короткометражки-учасника «Каннських Левів», найвідомішого фестивалю реклами у світі. Режисер кліпу – Іван Шерстніков, автор відео на популярний саундтрек LALO Project «Listen to me, Looking at me».

«Це історія про те, що не варто перейматися минулим і забагато думати про майбутнє, що треба жити сьогоднішнім днем, тим, що відбувається з вами тут і зараз. Тому герої нашого кліпу різноманітні, як моменти життя, які ми переживаємо щохвилини – темні, світлі, веселі, сумні.

Дівчина в кліпі передає своїм танцем максимум напруження, яке буває в нашому житті і максимум легкості, яка також присутня в нас. На зйомках було багато розумних, талановитих, красивих і творчих людей, все робилося швидко, якісно і, головне, з відкритим серцем і душею. Саме таким і вийшло наше відео.» – Петро Шерстніков, продюсер, автор музики LALO Project.