3-го грудня 2015 у рамках туру Україною у львівському Event-Hall «КІНО» (Львів, просп. В. Чорновола, 2) відбудеться концерт гурту Скрябін - під настроєм «Найкращі пісні – для найліпших людей!».

Затишний клуб і найліпші люди - це улюблений формат концертів Кузьми. Коли очі в очі, рука в руку, коли ніжно і близько, голосно і драйвово! Саме такий концерт 3 грудня обіцяють львів’янам музиканти гурту «Скрябін». І того ж очікують від публіки.

У цьому році Львів - останнє місто у графіку «Теплого туру» (саме так ці гастролі називають музиканти «Скрябіна»). Перед рідним для Кузьми містом Лева гурт успішно відіграв концерти у Дніпропетровську, Одесі, Києві, Харкові та інших містах.

«Скрябін та друзі» - теперішній формат виступів групи. Солісти Оля Шпрот, Женя Толочний та Аніс, виконуючи найрідніші пісні, у кожному місті, куди приїжджають, перетворюють, на перший погляд, простий вечір на вечір, сповнений теплих спогадів. А згадати та спробувати повторити є що! Бо, як завжди запитував у людей в залі Кузьма: «А, пам'ятаєш?..» - так тепер тисячі його шанувальників на концертах «Скрябіна» дружно відповідають: «А не забудемо!».

Це більше ніж концерт пам’яті Андрія Кузьменка, який трагічно загинув в автомобільній аварії 2 лютого 2015 року. Це вечір добра і неймовірної вдячності Кузьмі. Пісенно програма – напрочуд різноманітна: від ліричних - до відривних композицій. Відтак 3 грудня в «КІНО» буде місце і для світлого суму, і для шалених танців. Прозвучать усім знані і усіма улюблені пісні майже з усіх альбомів «Скрябіна»: «Люди, як кораблі», «Мовчати», «Старі фотографії», «Спи собі сама»…

Ціна квитків на концерт гурту «Скрябін» 3 грудня у львівському Event-Hall «КІНО» – від 120 до 350 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

Концерт Скрябін у Львові