27 жовтня 2017 року у легендарному арт-пабі Бочка (що на Подолі, вул.Верхній Вал 22) відбудеться концерт київського рок-гурту Labirint 02 Поціновувачі гурту знають, що у музик є багато солідних друзів музикантів поміж знакових гуртів, котрі залюбки приходять та приймають активну участь у концертах Labirint 02 Таким чином приходячи на концерт Labirint 02 можна стати свідком чудової музичної містерії та колаборації на сцені з багатьма відомими музиками.

В 2002 року на телеканалі ТЕТА в культовій передачі "Решето", режисером і ведучим якої був Володимир Бакун, відбулися зйомки київської групи Labirint02. Ця подія стала першим публічним виступом. З цієї миті і веде відлік група, граюча припанкований інтелектуальний рок з елементами психоделіки.

За період існування було багато різного. Були як і успіхи так і розчарування. Група випустила два альбоми, записала 4 сингли та зняла 4 кліпи. Зараз збирається матеріал для запису третього альбому. Пісні групи є як на російській, так і на українському мовах.

Пісні Labirint02 продиктовані часом і пройшли фільтрацію через душу. Автор пісень Євгеній Висоцький, створює під враженням побаченого і пережитого. Одна з найбільш емоційних робіт групи, стала пісня "Жить свободно", яка присвячена подіям Революції Гідності та загиблим на Майдані героям.

Між іншим, Євген Висоцький є хорошим другом Михайла Борзикіна, фронтмена групи "Телевізор", яка є легендою пітерського рок клубу. Майже кожного разу коли група "Телевізор" приїжджає з виступами в Київ, Labirint 02 виступає разом зі своїми друзями на одній сцені.

Гурт Labirint 02 запрошує, вже цієї п’ятниці, усіх шанувальників якісного року, прийти до київського арт-пабу Бочка на Подолі, вул.Верхній Вал 22, де о 19:30 розпочнеться концерт. Будуть зіграні як вже усім знайомі та любимі пісні, так і презентація нового матеріалу.

Не пропустить!
П’ятниця 27.10.21017
Початок об 19:30
Київський арт-паб Бочка на Подолі, вул.Верхній Вал 22
Вартість білета 100 грн.

 Labirint 02