ФлітТалановиті івано-франківські музиканти відвідали Одесу. 16 червня, у концертному клубі Шуzz, відбувся довгоочікуваний концерт групи Фліт. Не зважаючи на одеську спеку, хлопці були у відмінному настрої.

Розпочали свою програму з пісні "Сьогодні для завтра", тим сам представивши своїм слухачам зміни у складі - фронтмена, з незвичайно приємним голосом, Юрія Попова.

Музиканти увесь концерт спілкувалися з публікою, розповідаючи цікаві історії з життя групи. І самі зізналися, що проведення концертів у невеликих клубах їм подобається більше ніж на великих сценах. Причиною тому служить все те ж спілкування з фанами, у яких є можливість (у невеликих клубах) знаходитись біля самої сцени, де немає ніяких огорож.

Вже з другої пісні "Спаклюжений", ніхто не зміг всидіти на своїх місцях і почалися танці. Веселий драйв панував у Шуzzі - підспівування і здійняті догори руки.

Довгоочікувані "Моя планета", "Їжачок" - хлопці з Фліт запевнили усіх, що будуть співати "Їжачка", який нікого не може залиши байдужим, доти, доки їм він не набридне. А коли набридне, то співати будуть фани. "Заманюють очі", пісня на яку нещодавно хлопці випустили відеокліп, який отримав вже в перший день, велику підтримку у інтернеті, серед прихильників творчості групи Фліт.

Не лише старенькі пісні виконувались групою, також до уваги публіки були представлені нові пісні, які лише тільки вийшли з репетицій і виконувались в Одесі вперше - "Що сказав вперше", "Янголи посеред нас".

Також виконувались - стала вже майже народною пісня "Вийди моя люба", "Критик, "Охоронець лісу", "Невже не в цьому кайф", "Санітари лісу", "Десь далеко вогні" та багато інших дійсно кльових пісень.Публіка залишилась усім задоволена. Тяжко було відпускати музикантів зі сцени, отож, не встигли вони ще піти, як усі голосно почали вигукувати "Біс!!!"

Після концерту усі бажаючи, змогли сфотографуватися із групою і взяти автограф.

Величезне "Дякуємо!" музикантам групи "Фліт" - Попову Юрію (вокал, гітара), Маркову Андрію (гітара, бек-вокал), Копієвському Михайлу (бас) та Корчак Володимиру (ударні). Бажаємо творчої наснаги Вам на написання таких чудових україномовних пісень.

Автор: Ніна Бойко
Фото: Олександра Примакова

Також цікаво:
Фліт на Rock am Punk Fest (Київ, клуб Бінго, жовтень 2010)

Більше фото: