Фрік-кабаре «Dakh Daughters Band» – дочки театру «Дах» – це сім чудових актрис, співачок, які зважилися на творчий експеримент: проспівати життя, розіграти пісню, прожити театр, відсміяти сльози, відтужити любов, покласти на музику крик. Це є фрік-кабаре, панове. Змішання стилів і жанрів, текстів і музичних інструментів, образів і голосів.

Кабаре виникає на зламі епох, в час зародження нового – в мистецтві, житті, соціумі. Якщо погодитися, що театр – це дзеркало, то кабаре – лінза, яка наближає те, на що людина зазвичай дивитися боїться, соромиться, не готова – в собі, в житті, в іншому. Кабаре говорить про складні, глибокі речі легкою формою. І страх зникає. З’являється відвага бути таким, як ти є, прийняти себе і здивуватися, що ти здатний сміятися над собою, мінятися, стати новим.

ВОНИ – піфії, валькірії, інститутки, пташки небесні, отруйні змійки, порцелянові лялечки, божевільні феї, солоденькі гоголівські Солошки, коротше, такі собі – штучкі, харизматичні дівчатка з ангельськими личками і демонічними голосами.

Соціальний етапаж і задушевна сповідальність, інтелектуальна гра смислами і сердечний ліризм, салонна вишуканість і майданівский драйв.

Дата: 2 червня 2014
Початок: 19:00
Адрес: Київ, Зелений театр (Паркова дорога 2, м.Арсенальна)

Концерт Dakh Daughters Band в Зеленому театрі