"Плине час" - один з найліричніших та найпозитивніших альбомів гурту "Кам'яний гість".

Платівка містить 8 треків, кожен з яких представляє собою окрему історію. Разом вони утворюють єдину сюжетну лінію з певними етапами розвитку і кульмінацією.

У текстах пісень музиканти піднімають такі важливі теми, як віра та надія, життя та смерть, мир та війна, зустріч та розставання, натхнення та любов. Також в альбомі знайшлося місце для іронії та гумору.

Роботу над платівкою гурт почав ще у 2017 році. Зі слів музикантів: "Відтоді ми активно працювали над створенням якісних аранжувань та пошуком потрібного звуку. Спочатку платівка повинна була називатися "Човен", але коли з'явилася пісня "Плине час", у питанні назви одразу були розставлені всі крапки над "і".

Однією з родзинок альбому є незвичайне використання губної гармоніки, партії якої виконав фронтмен гурту Юрій Верес. В пісні "В моїх снах" гармоніка спочатку співає лірично та фолково, а потім проникливо імітує звучання акордеону.

До останньої хвилини під питанням була участь у записі флейтиста Амадея Ротбарта, але він знайшов можливість і спеціально прилетів з Німеччини для накопичення своїх креативних партій.

Ще однією родзинкою стало використання скрипки та віолончелі у пісні "Якщо бачиш", завдячуючи чому композиція набула особливої глибини.

Над загальним звучанням альбому працювали талановитий музикант та гітарист Віктор Чернецький, а також креативний звукорежисер Сергій Сілаков. У результаті платівка слухається саме так, як того прагнули учасники гурту.

Деякі з пісень, такі як "Там, за горами" та "Пити треба менше", вже присутні в одному з попередніх альбомів, але музиканти вирішили перевидати ці композиції у нових аранжуваннях.

Ознайомитися з альбомом можна на офіційному сайті гурту «Кам’яний гість»: https://kg.org.ua/music/1425-plyne-chas

Шукайте альбом "Плине час" гурту "Кам'яний гість" у наступних сервісах та додатках: Apple music, Amazon, Google play music, TikTok, Alibaba, AMI Entertainment, Anghami, audiomack, Boomplay, Claro, Deezer, Facebook Audio, Youtube Music, iHeart Radio, iTunes, KKBOX, Kuack, NetEase, Neurotic Media, Pandora, Napster, Shazam, Slacker, SoundExchange, Spotify, Tencent, TouchTunes, United Media Agency, Tidal та ін.