Учасники ювілейного шоу «Х-Фактор 10» на телеканалі СТБ, інді-гурт Хмарно з Проясненнями презентує експериментальний ЕР «Те», разом з новим відеокліпом на трек “Відповідай”.

ЕР «Те» - це: філософські роздуми “Відповідай”; однойменний соціально актуальний трек “Те”; більш форматна композиція “Не забудемо”; ніжна інді-фолкова “Цей світ”.

«У цьому міні-альбомі ми хотіли поекспериментувати з напрацюваннями які в нас були, ще трошки пошукати стиль, щоб бути більш впевненими у ньому, коли працюватимемо над першим лонгплеєм», - розповідають учасники гурту.

Напередодні прем’єри свого другого за рахунком ЕР-альбому, гурт презентував свій кліп на пісню “Відповідай”. Головна ідея кліпу в тому, що якщо хочеться знайти себе, це можна зробити, якщо дуже добре шукати.

«Події кліпу розгортаються у покинутому будинку. Я блукаю коридорами і щось шукаю. Всі годинники у домі застигли й показують той самий час. Інші учасники закриті в інших кімнатах й теж не можуть знайти себе і вихід з ситуації. Все сумно допоки не знаходжу двері в інший світ. Годинник починає невпинно йти, а всі герої опиняються на вулиці, де і відбувається кульмінація», - коментує кліп фронтмен гурту, Данило Куценко.

Хмарно з Проясненнями - київський інді-рок гурт створений у 2018 році. За цей час в активі гурту: участь в 10-му - ювілейному шоу «Х-Фактор»; 3 сингли; два EP «Дві половини» та «Те», а також два кліпи на пісні «Не Рай» й «Відповідай».

Хлопці виступали на багатьох майданчиках в межах України, зокрема на фестивалях: «Тарас Бульба», «Tattoo Collection», «Khortytsia Freedom», «БарРокКо», «Folk Ukraine» - Різдво на Софійській площі, “What the fest?” та ін.

Музика гурту, поєднує в собі багато стилістичних елементів, запозичених з таких стилів, як: інді-фолк, фанк та інших.