Думаєте, неможливо бути у звичайному львівському рок-клубі, а відчувати себе на березі океану? Якщо так, то ви дуже помиляєтеся! Під час виступу гурту Immanu El кожен уявляв себе явно десь «не тут».

Але спочатку про молодий київський гурт Embilight. Без зайвих слів, лише звучанням музичних інструментів, вони змусили публіку захоплено спостерігати за своїм виступом. Ніжне, мелодійне та проникливе виконання нікого не залишили байдужими. Вони точно заслуговують великої сцени!

А далі підкоряти українську публіку вийшли неймовірно талановиті шведи. Львівський концерт був першим і єдиним в Україні. З перших нот, з перших звуків зал злився в одне ціле з музикантами. Ви б тільки побували у тій атмосфері (здається таке можна тільки відчути, бо описати словами дуже важко!), коли ти закриваєш очі і опиняєшся десь на березі океану у їхній рідній Швеції, або медитуєш на Балі, або просто лежиш долілиць на безлюдному острові. І байдуже, що це звичайне концертне приміщення, що ти всього лише в Україні і це все дуже тимчасово – тільки дві години задоволення! Особливу атмосферу також створювало освітлення – було зовсім темно, лише сцена освітлювалася різноколірними прожекторами. Щоправда, через це важко було фотографувати.

концерт Immanu El у Львові

До речі, як виявилося потім, на концерті також були хлопці з Росії та Білорусії. Зважаючи на те, що Immanu El не мали змоги приїхати у їхні країни, хлопці вирішили не чекати заповітного моменту, а самотужки його наблизити – отож взяли квитки і приїхали до нас.

Immanu El представили новий альбом “In Passage”, який видали минулого року. Також Клас (вокаліст гурту) розповів трохи про турне в Азії, про те, що вони часто бувають у Польщі, а до України все ніяк не могли дістатися, але ось нарешті це сталося. А ще також їм дуже сподобалася публіка, навіть сказали, що львів’яни кращі за їхніх рідних шведів. Крім пісень з нового альбому, звучали також Under Your Wings I'll Hide, I Know You So Well, Panda та інші.

концерт Immanu El у Львові

Під час концерту можна було купити різну атрибутику гурту (футболки, сумки), диски або вінілові пластинки і відразу ж їх підписати. Після концерту хлопці зі всіма фотографувалися, спілкувалися, дякували за прийом та слухали захоплені враження від них. А потім самі ж зібрали свою апаратуру і поїхали відкривати для себе нічний Львів!

Склад гурту Immanu El:
Клас - вокал/гітара
Пер - гітара
Джонатан - барабани
Еміль - бас-гітара
Девід - гітара/клавіші

Також читайте: Інтерв'ю з Immanu El у Львові

Автор: Роксолана Юсипчук

Фото, концерт Immanu El у Львові: