Знову Хмільний Дім Роберта Домса у Львові тішить нас цікавим дійством. 16 березня до Львова завітав молодий київський гурт Гапочка. Об’єднала музикантів Києво-Могилянська академія 4 роки тому. Що стосується музичного доробку, то нещодавно гурт записав свій перший альбом, під назвою «Етап». Назвали так, бо саме в той період від них пішов гітарист і альбом став таким собі новим етапом у їхній творчості та й у житті також, я думаю.

Людей на концерті було не так вже й багато, але ті, хто прийшов, думаю, отримали свою порцію музичного задоволення. Гурт Гапочка презентував присутнім свій новий альбом, зарядив енергією і позитивними емоціями.

Почали вони з пісні «Криза», далі була композиція «Камені», яку назвали найдепресивнішою в альбомі і «Кайф», яку охрестили найпікантнішою. Не забули також про такі пісні як «Зникаю», «Сонечко», «Віддай», «Ніжності», які думаю полюбилися багатьом з присутніх.

концерт Гапочка Львів

Катя, перед тим як заспівати пісню «Душа», сказала: «Не знаю для чого ви сюди прийшли, не знаю, що твориться у вас у житті щодня, але сподіваюся ви живете душею». Та й взагалі їхні пісні дуже драйвові, душевні, подекуди й еротичні. Також на концерті всі бажаючі могли купити дебютний альбом гурту.

Грали музиканти, на жаль, не дуже довго. Після запланованої програми, коли вони вже пішли зі сцени, публіка вимагала продовження, тому вони повернулися і зіграли ще дві пісні «на біс». Особисто я можу сказати, що їхня музика зачіпає душу і залишає якийсь відбиток на серці. Я вже другий день ходжу, наспівуючи їхні пісні, а концерт залишив лише приємні враження.

Гапочка - Крила, Львів:

Більше відео з концерту Гапочка у Львові на YouTube

До речі, Гапочка вже заробила собі непогану популярність і завоювала свою публіку завдяки музичним фестивалям. Славське Рок, Наш Fest, Підкамінь – фестивалі, на яких можна було їх послухати. Важко говорити про музичний стиль, у якому грає Гапочка, хоча більшість кажуть, що це альтернативний поп-рок. Але чи потрібно чіпляти якісь ярлики? Варто лише послухати як співає Катя і як грають хлопці – відразу ж «відпадають» всі питання. Щире і відверте виконання, чудова музика та прекрасні тексти – ось так я би описала Гапочку.

Автор: Роксолана Юсипчук
Фото: Андрій Хомюк

Більше фото, концерт Гапочка у Львові, Хмільний Дім Роберта Домса:

Лайк та розкажи друзям!