Вихід нового альбому гурту ГАЙДАМАКИ під назвою «УКРОП» заплановано на квітень цього року. Альбом буде майже повністю присвячено подіям в Україні – від Майдану до війни на Сході. І це не дивно, адже всі учасники гурту від самого початку Революції Гідності займали активну громадянську позицію і пройшли всі події пліч-о-пліч з іншими патріотами України, яким гурт і присвятив цей альбом.

Першими слухачами нової концертної програми стануть прихильники ГАЙДАМАКІВ у Німеччині та Польщі:
04.03.15 - Rosenkeller, Jena (D)
05.03.15 - Das Bett, Frankfurt/Main (D)
06.03.15 - Kulturzentrum Pelmke, Hagen (D)
07.03.15 - Life House, Stemwede (D)
08.03.15 - Sulecin (Pl)
20.04.15 – Warshawa (Pl)
22.04.15 - Lublin (Pl)

Крім, власне, музичної частини, заплановано також дискусії на тему подій в Україні, лекції на тему Українського Опору, з метою популяризації сучасної України за кордоном, і, звичайно, традиційний збір коштів на потреби Української Армії. Всі кошти гурт передає Благодійному фонду "Оберіг Роду", з яким хлопці тісно співпрацюють з серпня минулого року, від часу спільних поїздок в зону АТО.

Українська частина туру на підтримку альбому “УКРОП” почнеться з грандіозного концертного шоу в Києві, яке відбудеться 16 квітня в клубі Sentrum, і пройде у великих містах України.

Нагадаємо, на новій платівці можна буде почути багато цікавого матеріалу, такого як обробки народних пісень, класичний танцювальний Аркан, за участі Богдана Кутєпова та Василя Геккера, «Їхав козак на війноньку», старовинну козацьку «Ой, віє ж вітер», і вже відомі хіти, як-от «Дерев?яні Щити», популярний сингл «Укроп», написаний на слова українського військовослужбовця Олександра Ткачука, та за участі відомого журналіста, вже згаданого Богдана Кутєпова, лірично-летюча «Співай, соловей» тощо. Відтак публіка отримує незвичайну вибухову суміш, яку без перебільшення можна назвати «свіжим вітром» в українській рок-музиці.

ГАЙДАМАКИ везуть УКРОП до Німеччини та Польщі