ГАЙДАМАКИ та DJ Cai Caslavinieri презентували кліп, що був знятий на ремікс пісні «Співай Соловей». Ця пісня вже завоювала радіоефіри та впевненно продовжує набирати популярності у українського слухача. Режисером відео також став Cai Caslavinieri, а зйомки кліпу відбулися у Львові.

Веселий танцювальний ремікс був створений діджеєм Cai Caslavinieri на відому пісню гурту ГАЙДАМАКИ «Співай Соловей». Cai Caslavinieri який вже два роки співпрацює з гуртом ГАЙДАМАКИ, став частинкою колективу, разом з хлопцями приймав участь у створенні нового альбому «УкрОп» і побував на Сході України. Українець з поки що польським паспортом докладає усіх можливих зусиль для розвитку сучасної української культури, тому й кліп на ремікс побажав знімати власними зусиллями.

За задумом автора тексту Олександра Ярмоли – лідера гурту, пісня про кохання, тому і кліп знімався відповідний. В кліпі йдеться про гарну дівчину-українку, яка любить свою країну, любить гуляти містом, любить увагу зі сторони хлопців. За задумом автора кліпу, головна героїня не обділена увагою чоловіків, які їй презентують квіти, показують принади міста і… навіть роблять пропозицію, однак дівчина не відступає від своїх поглядів, воліє лишатись вільною і незалежною, як і її рідна земля Україна. Історія цієї дівчини малюється художником, а потім героїня оживає, показує справжню реальність свого життя і запрошує її переглянути.

Не стоїть на місці і концертне життя гурту ГАЙДАМАКИ. Вже 4 червня провідники справжнього українського року порадують своїм виступом публіку у столичному клубі ATLAS під час благодійного концерту «Від Сябра до Брата».