16 квітня ГАЙДАМАКИ презентували у київському клубі Sentrum свій новий альбом з промовистою назвою «УкрОп». Гурт відіграв надпотужну драйвову 2-годинну програму, в якій прозвучали як нові пісні, так і старі відомі хіти.

Після виконання титульної пісні альбому, під однойменною назвою «УкрОп», на сцені з’явився автор тексту пісні, військовий Олександр Ткачук, з маленьким Тимурчиком, який став обличчям нового альбому ГАЙДАМАКІВ. Як сказав лідер гурту Сашко Ярмола: «Укроп – це маленька дитина, яка народилася з попелу Майдану. І ця дитина росте повільно, але нам треба мати терпіння, адже швидко ростуть тільки чужі діти».

Серед гостей концерту був і відомий український журналіст Богдан Кутєпов, який зі своїм баяном долучився до виконання пісень «Укроп» та «Аркана!».

В залі, заповненому на 100%, було багато військових, серед яких знаходилися, навіть, поранені бійці...

ГАЙДАМАКИ

Музика альбому «УкрОп» – це музика революційного часу, тому на концертах ГАЙДАМАКІВ останнім часом завжди багато людей у камуфляжі. За словами учасників гурту, вони і самі відчувають себе «військовими, але культурного фронту». За доброю традицією, на концерті був організований збір коштів на потреби українських бійців.

Неймовірний драйв, шалена атмосфера, справжня щира чоловіча енергія... Концерт справді видався крутим!

Тепер гурт вирушає в тур містами України та Польщі:
18.04 – Львів
20.04 – Варшава
22.04 – Люблін
26.04 – Маріуполь
27.04 – Дніпропетровськ

Фото з концерту – Міха Хайкін та Олександр Ткачук.