В цьому році гурт ГАЙДАМАКИ візьме участь, вже вдруге, в найбільшому європейському музичному фестивалі Sziget 2015, який проходить на одному з дунайських островів в столиці Угорщини Будапешті.

Серед запрошених артистів такі відомі імена, як Robbie Williams, Limp Bizkit, Kings Of Leon, Kasabian, Dropkick Murphies, Boban Markovic, Gogol Bordello, а також Che Sudaka, з якими ГАЙДАМАКИ записали в 2013 році спільний твір під назвою "Гайдамацька".

Виступ українських рокерів відбудеться в суботу, 15 серпня, о 17:00 на "Європейській" сцені. ГАЙДАМАКИ зіграють старі хіти, а також найпотужніші речі з нового альбому «УкрОп», який вийшов у квітні місяці. В той самий день на фестивалі гратимуть Kings Of Leon, Major Lazer, Paloma Faith, Nero.

Фестиваль Sziget, який триватиме цілий тиждень, щорічно приваблює сотні тисяч меломанів до Будапешту, і був визнаний минулого року найкращим європейським музичним фестивалем.

ГАЙДАМАКИ вкотре доведуть Європі, що в Україні є якісна музика світового рівня, а також виступлять з закликом підтримувати Україну в її боротьбі за свободу.