«Пісні любові на полі бою» - саме так називається третя повноформатна студійна платівка гурту ФІОЛЕТ. Робота над матеріалом стартувала всередині 2014-року і завершилася у вересні 2015-го. Запис альбому, його зведення та мастеринг відбувалися в Луцьку під керівництвом Романа Сороки, з яким музиканти неодноразово працювали у своїх попередніх роботах.

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень. Турові концерти охоплять наступні міста: 13 листопада – Рівне, 14 листопада – Вінниця, 15 листопада – Одеса, 19 листопада – Тернопіль, 20 листопада – Чернівці, 21 листопада – Івано-Франківськ, 22 листопада – Львів, 27 листопада – Суми, 28 листопада – Полтава, 29 листопада – Харків, 3 грудня – Луцьк, 5 грудня – Київ.

«Зайве, мабуть, пояснювати весь символізм назви альбому – в ній відбилися наші теперішні реалії, всі наші «всупереч», «за» і «проти». «Пісні любові…» чи не найбільш життєствердна наша робота, наскрізний лейтмотив якої – незламна віра в краще, незалежно від того про що пісня – про стосунки двох, ностальгію за дитинством, героїв нашого часу, пошуки свого «я» під небом цієї планети чи молодість в її осяйних зблисках. «Пісні любові…» - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення. Напевне, ще жодного разу в процесі роботи я не проходив такого переосмислення того, що ми робимо: чи не вперше за 6 років існування ФІОЛЕТу рожеві окуляри спали і прийшло кінцеве розуміння того, що ми тільки наближаємося до точки на карті своєї біографії, з якої починається щось серйозне. Хочу подякувати всім людям, які долучилися до роботи над альбомом і тим, хто всі ці роки ходив на наші концерти, підтримував і любив. Все в нас буде добре!», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Пісні любові на полі боюТрек-лист альбому:
1. Напам’ять
2. Танго
3. Дзен
4. Касети
5. Герої
6. Паршивка
7. Я буду
8. Сталеві серця
9. Молодість
10. Мій дім
11. Найкращі ліки
12. Каштани
13. Вечірній Львів
Бонус:
14. Барбітура
15. Сини