1 листопада український поп-рок гурт «Фіолет» презентує новий EP «Все чесно», присвячений 10-річчю творчості. До нового альбому увійшли Intro та 5 нових треків, над якими гурт працював упродовж року з 5 різними саундпродюсерами.

«Все чесно» — назва символічна. Всі пісні в міні-альбомі об'єднані темою «часу» і наших намагань надати цьому швидкоплинному життю нових сенсів і значень. Стосується це найрідніших людей, улюбленої справи чи того, яким буде наше майбутнє. «Все чесно» — пісні про наше життя і нас, такими якими ми є - в своїх сильних і слабких сторонах», — розповідає фронтмен гурту Сергій Мартинюк.  

Альбом «Все чесно» став своєрідним творчим експериментом для Фіолет. Кожен трек був створений разом із різним саундпродюсером, таким чином до роботи над альбомом були залучені Сергій Любинський (THE HARDKISS, Vivienne Mort), Артур Данієлян (Без Обмежень), Костянтин Пуга (O.TORVALD), Остап Панчишин (Антитіла, Арсен Мірзоян) та Мар'ян Криськув (Один в каное).

«На одній з репетицій навесні 2019-го ми вирішили, що альбом до 10-річчя гурту — це ідеальна ситуація, аби спробувати себе з різними саунд-продюсерами — з різними підходами до роботи, звуку та філософії студійного піснетворення. Список саунд-продюсерів намалювався спонтанно — з кимось ми працювали, когось радили, про когось чули і до кожного з них ми приходили з певними напрацюваннями. Над більшістю першопочаткових аранжувань працював наш гітарист Роман Андрухів, для якого це був перший подібний досвід», — ділиться Сергій Мартинюк. 

17 жовтня Фіолет презентували кліп на сингл з нового альбому «Київ-Берлін-Київ» . Та незабаром музиканти планують потішити шанувальників новими відео до пісень з EP.

«Найбільш особистий трек — «Київ-Берлін-Київ»: вперше про справжній біль і відчай мені вдалося заспівати без надриву і крику. Для мене це наразі найдоросліша річ в творчості останніх років. Тоді як «Все чесно», мабуть, найсвітліша пісня в дискографії Фіолету. «Нірванабуде» — присвята fioletfamily, найбільш незвична пісня — і завдяки присутності дитячого хору, і завдяки окремим ритмічним малюнкам»,розповідає Сергій Мартинюк. 

Альбом «Все чесно» доступний для прослуховування та завантаження в iTunes, Google Music, Spotify, Youtube Music та інших сервісах.


На честь 10-річчя гурту та з нагоди виходу альбому, 20 листопада Фіолет відправляється у тур містами України, де зіграє нові пісні та всі кращі хіти за свою історію.

29 листопада в Києві також відбулась закрита презентація альбому «Все чесно», де Фіолет разом з усією командою, яка працювала над EP, представили нові пісні та зіграли акустичний сет з відомими хітами. 

Фіолет — постійні учасники провідних українських музичних фестивалів (Atlas Weekend, Zaxidfest, Файне Мiсто), а їх щорічні тури охоплюють чималу кількість міст в Україні та закордоном. Пісні гурту звучать саундтреками до популярних українських серіалів («Школа», «Київ вдень та вночі» та ін.), а кліпи збирають мільйони переглядів на YouTube. На рахунку Фіолет чотири студійні альбоми і п'ять EP.