Афтермуві Sziget 2014 побачило світ! Його мета проста: оживити в пам’яті атмосферу серпня і пережити короткий, але хвилюючий флешбек у цьогорічний відпочинок на Острові Свободи. Ще вісім місяців до початку Sziget 2015, а спільнота сігетців вже збирає валізи ? 10% доступних квитків на фестиваль вже продано. Цього року Sziget відбудеться на прекрасному острові в центрі Будапешта 10-17 серпня!

Фестивальне літо 2014 року завершилося в серпні рекордною тижневою кількістю сігетців у 415 000, які приїхали на острів Обуда в Будапешті з понад 85 країн. 22-й Фестиваль Sziget в черговий раз пережив свято музики і мистецтва на більш ніж 50 майданчиках протягом 7 днів і ночей. Щоб знову оживити в пам’яті незабутні моменти фестивалю, організатори створили афтермуві, яке зазирнуло у над’яскравий світ Sziget 2014.

Старт #Sziget2015

Продаж квитків на 2015 рік почався в перші дні листопада з особливо низьких цін для «ранніх пташок», які будуть доступні до 31 грудня 2014 року. Як спеціальна пропозиція для найвідданіших прихильників фестивалю, квитки, придбані в перші 24 години з початку продажу були доповнені фестивальним іменним бейджем з фото власника для доступу у VIP-зону з усіма перевагами особливих гостей та іншимиприємностями від Sziget. В результаті цієї кампанії більш ніж 10% квитків було продано в перший день (перевершивши всі попередні рекорди продажів Sziget), і ці спеціальні пакети знайшли своїх власників не лише по всій Європі, а й у всьому світі від Аргентини до Індії, від Австралії до США.

Sziget 2014

Окрім основних кемпінг-пропозицій на місці, включаючи як тижневі, так і 5-денні квитки, всі, хто шукає більш комфортних рішень можуть забронювати собі місце в декількох покращених кемпінгах, або навіть зарезервувати облаштовані намети і набори для кемпінга, зробивши свою подорож до Угорщини легшою. На додаток до наметів зручним домом на час тижневої нон-стоп вечірки зможуть стати дерев'яні будиночки та облаштовані трейлери. Для тих, хто прибуде зі своїми власними автодомівками і для сімей, які хотіли б об'єднати сімейний відпочинок з фестивальною атмосферою, буде створена окрема кемпінг-зона.

Організатори постійно працюють над поліпшенням інфраструктури і послуг фестивалю. Приємні знахідки та нові рішення будуть оголошені пізніше, так само як різнобарвна і захоплююча програма! Sziget має унікальний підхід до побудови спільноти своїх прихильників. Щоб розпочати свій шлях до фестивалю сігетці можуть відправити свої різдвяні побажання і їхні мрії можуть збутися вже наступного серпня! Щороку Sziget здійснює кілька мрій, як це сталося з історією кохання із Зімбабве у 2013, або такі як справжнє офіційне весілля на території фестивалю Sziget, яке відбулося у 2014 році.