Зібравши більше 565 000 людей цього літа Sziget Festival оголошує першим хедлайнером нового Sziget 2019 найбільшу поп-зірку на планеті – Ed Sheeran.

Sziget – найрізнобарвніший фестиваль Європи і п’ятий найбільший фестиваль у світі. Хто як не легендарний Острів Свободи – найкраща платформа для хедлайнерського шоу найпопулярнішого артиста планети? Іронічні історії та мелодії Ed Sheeran про любов, втрату і молодість, які принесли йому численні нагороди і титул сучасного поп-короля стануть ідеальним саундтреком до Love Revolution у серпні 2019.

Ed Sheeran почав свою кар’єру, виступаючи на вулицях Лондона і ночуючи на дивані свого друга. Минуло 10 років і Sheeran продає стадіонні тури для тисяч людей у всьому світі, виступаючи з однією гітарою і луп-педаллю. Три його альбоми і п’ять синглів стали №1 у Великобританії і саме це впізнаване поєднання попу, фолку і хіп-хопу він привезе на Головну сцену Sziget в перший день фестивалю 7 серпня.

Цього року Sziget виповнилося 26. Тижневий фестиваль побачив виступи у якості хедлайнерів найкрупніших світових артистів – Kendrick Lamar, Gorillaz, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Dua Lipa, Kygo і Arctic Monkeys. На Острів приїхало більше 1000 артистів і перформерів з усього світу, в тому числі Stormzy, Shame, Shawn Mendes, Goo Goo Dolls, Slaves та багато інших. Sziget поєднав музичну програму з театром, цирком, кабаре, інсталяціями, перформансами і артом для сігетців більш ніж 100 національностей, які приїхали щоб разом пережити “Острів Свободи”. Працюючи над програмою на новий 2019-й Sziget готується до свого найбільшого і найкращого року, який коли-небудь був.

Ексклюзивні перші квитки на Sziget 2019 – Szitizen Prime – надійдуть у продаж на 24 години 1 жовтня в обмеженій кількості. На додаток до Тижневого, чи 5-денного квитка пакети Szitizen Prime включатимуть брендовані подарунки: шапку, рюкзак, металеву трубочку, нашивки, значки та наклейки.

Sziget повернеться 7-13 серпня 2019 року. Більше деталей на сайті: https://szigetfestival.com/ua/