День перший: В рамках фестивалю Rock in Love виступив гурт O.Torvald. Вийшовши на сцену перше, що сказав вокаліст Женя було: «Привіт Львів, дякуємо, що приперлися.»

На жаль, хлопцям не вдалося довго потішити своїм співом, але все ж таки 9 пісень зіграли. Розпочали, вже здається символічно, з «Фейдери догори», яку зал сприйняв просто шалено – всі підспівували і танцювали. Як потім сказав Женя, «це просто пісня, яку ми найкраще знаємо, от саме тому розпочинаємо зазвичай з неї.»

Під час недовгого виступу Женя розказав, що вони таки залишаються у Львові ще на 1 день (попередньо мав відбуватися акустичний концерт наступного дня після Rock in Love, але потім з невідомих причин його відмінили) і будуть грати у рок-кафе «Johny Rocker». Але про це пізніше.

Так і не було всіма очікуваних «Почуття», «Не грузи», нової пісні «Віскі і шоколад», але це скоріше за все через брак часу та й ще, щоб на наступний день теж чимось здивувати публіку.

Не можу не відзначити їхній переспів пісні «Кавачай» Океану Ельзи. Це було дуже класно, аудиторія її вдячно сприйняла і залюбки підспівувала:

«Кавачай» була останньою піснею їхнього виступу, хлопці навіть не вийшли «на біс», але пообіцяли, що на акустичному концерті зіграють більше пісень.

Треклист:
1. Фейдери догори
2. Тіло
3. Мама
4. Знову сам
5. Качай
6. Не відпускай
7. Навпаки
8. Нас двоє
9. Кавачай

І ще Женя погодився на таке собі міні-інтерв’ю. Зрозуміло ж, що всі були втомлені після дороги і концерту, тому балакали не довго. Перш за все запитую про враження від львівської публіки:

- Привіт! Як вам Львів? Як публіка?
Женя: Супер! Прийом дуже теплий, ми любимо Львів.

- А ви взагалі часто тут буваєте?
- Граємо чи тусуємось? (Сміється)

- Та і граєте, і тусуєтесь.
Женя: В принципі, так. От в грудні мали концерт в рамках туру (прим. 4 грудня, концерт в Хмільному Домі Роберта Домса) і оце тепер. А тусуємося взагалі часто.

- До речі, про тур. Знаю, що нещодавно ви мали концерти на підтримку альбому «В тобі» (прим. альбом вийшов восени 2011 року). Як усе пройшло?
Женя: Непогано, ми абсолютно всім задоволені. Об’їздили близько 30 міст України. Зараз вже починаємо роботу над третій альбомом А також у планах зйомки нового кліпу, але поки ще нічого точно не відомо.

- Я думаю прихильники з нетерпінням чекають і альбому, і кліпів. А ще сьогодні всі гурти зі сцени активно вітають із днем закоханих. Як ти ставишся до цього так званого свята?
- Та нууууу… В чому свято? Ніщо ж не заважає просто так дарувати квіти і говорити «кохаю». Щодня можна зізнаватися коханій людині про свої почуття. Для цього не потрібно якоїсь особливої дати чи якогось певного дня.

- А ти робиш це щодня?
- Так! І сьогодні теж робив.

День другий: 15 лютого відбувся акустичний концерт гурту O.Torvald у рок-кафе «Johny Rocker». Зовсім інший формат виступу, зовсім інша віддача публіки. Зібралися лише направду істинні фани, які знали слова всіх пісень і протягом всього концерту співали разом з Женею.

Акустика O.Torvald у Львові

Під час концерту звучали всіма улюблені «Почуття», «Не грузи», «Знову ти», «Нас двоє». Також хлопці зіграли нову пісню «Віскі і шоколад», яка до того звучала лише на сольному концерті в Києві і ще навіть немає студійного запису, і дві абсолютно нові пісні, назви яким ще навіть не придумали. Не обійшлося і без стьобових «Стій! Стій! Стій! Твій коханий голубий» і «Ані Лорак».

Акустика O.Torvald у Львові

Та й взагалі протягом всього вечора була дуже проста та дружня атмосфера. Женя взагалі сказав, що у нього таке враження ніби вони вже півдня грають і зовсім не втомилися. Маленький зал, досить незначна кількість людей і акустика створювали ілюзію звичайної зустрічі друзів, які спілкуються, слухаючи музику. Женя розповів про їхні пригоди у Львові за весь день – про те, що так і не виконали настанову Вови зі Львова обов’язково заїхати на його рідний Сихів, про походеньки львівськими «хендами» і про плани знімати квартиру десь у Львові.

Хтось з залу запитав, що означає назва гурту і як виявилося – це «найбезглуздіша назва для рок-гурту, яку вже надто пізно міняти» і вони самі не знають що вона означає. От так)

Акустика O.Torvald у Львові

Після концерту відбулася обіцяла автограф-сесія. Хлопці всім підписали плакати, зі всім сфотографувалися і побалакали. Особливо палкі фани подарували хлопцям шоколадне серце з написом Lviv ? O.Torvald. На цьому і розпрощалися, але обіцяли ще приїхати!

Автор: Роксолана Юсипчук
Фото: Анастасія Єчкалова

Більше фото акустичний концерт O.Torvald у Львові, «Johny Rocker»:

Лайкаємо та розповідаємо друзям: