Поп-принцеса Dua Lipa і віртуальні рок-зірки Gorillaz стануть хедлайнерами 26-го Sziget 2018 разом з Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Kygo і Mumford & Sons. 8-15 серпня в Будапешті також виступлять Stormzy, The War on Drugs, Lianne La Havas, Nick Murphy fka Chet Faker, JP Cooper, Shawn Mendes, King Gizzard & The Lizard Wizard та багато інших щойно анонсованих артистів.

Sziget зустрічатиме одну з найуспішніших артисток цього року – Dua Lipa. Її сингли і шоу принесли їй 10 престижних нагород, а виступ на Grammy – світове визнання всього у 22 роки. Вона приєднається до блискучого арт-музичного проекту Деймона Алберна і Джеймі Хьюлетта – Gorillaz. З новим альбомом "Humanz" легендарний віртуальний рок-гурт повернеться на фестиваль через 8 років після першої появи на Sziget.

На Острові Свободи виступить мульти-лауреат MOBO Awards і грайм-сенсація Stormzy. Його дебютний альбом став першим грайм-альбомом, який коли-небудь досягав першої позиції в британському чарті. Також на Sziget виступлять лауреати Grammy цього року за найкращий рок-альбом – The War on Drugs, фолк- і соул-співачка та мульти-інструменталістка Lianne La Havas і JP Cooper, автор платинового у Великобританії синглу "Perfect Strangers". Sziget вітатиме і харизматичного австралійського співака-сонграйтера Nick Murphy fka Chet Faker. Після вражаючого релізу у 2017 році цілих п’яти альбомів на Sziget зіграють австралійські рокери King Gizzard & The Lizard Wizard, а викрадач сердець Shawn Mendes виступить із нещодавно анонсованим третім альбомом.

Хвилю нових імен у лайн-апі Sziget доповнять Desiigner, Gorgon City live, Petit Biscuit, KSHMR, Borgore, The Living End, Sofi Tukker, Scarlxrd, Seven Lion, Delta Heavy, Yellow Days, Bilderbuch і My Baby. Вони приєднаються до важковаговика Kendrick Lamar, інді-королів Arctic Monkeys, всесвітньо відомого діджея Kygo і фолк-рок піонерів Mumford & Sons, які саме на Sziget зіграють свій єдиний європейський концерт цього літа.

Sziget відбувається в Будапешті на острові, який щоліта перетворюється на Острів Свободи з музикою і розвагами нон-стоп, приймаючи фанів з більше ніж 100 країн світу. За результатами European Festival Awards фестиваль Sziget двічі був визнаний “Найкращим великим фестивалем Європи”, двічі отримав нагороду за "Найкращий лайн-ап року" і став "Улюбленим фестивалем артистів".

Вартість квитків на Sziget 2018 складає від 70 євро на один, три, п’ять днів, чи тиждень фестивалю.
Більш детально про типи квитків, кемпінгу і програму: https://szigetfestival.com/ua/.

Лайн-ап Sziget 2018 (A-Z)
Above & Beyond
Alle Farben
Arctic Monkeys
Bastille
Bilderbuch
Blossoms
Borgore
Cigarettes After Sex
Clean Bandit
Delta Heavy
Desiigner
Dua Lipa
Everything Everything
Fink
Gogol Bordello
Goo Goo Dolls
Gorgon City live
Gorillaz
Jay Hardway
Joe Goddard live
JP Cooper
Kaleo
Kendrick Lamar
King Gizzard & The Lizard Wizard
KSHMR
Kygo
La Femme
Lemaitre
Lewis Capaldi
Liam Gallagher
Lianne La Havas
Little Dragon
Lykke Li
Milky Chance

Mumford & Sons
My Baby
Nick Murphy fka Chet Faker
Nothing But Thieves
Parov Stelar
Perturbator
Petit Biscuit
Sam Feldt live
Scarlxrd
Seasick Steve
Seven Lion
Shame
Shawn Mendes
Slaves
Sofi Tukker
Stormzy
The Him
The Kooks
The Living End
The War On Drugs
Ummet Ozcan
WhoMadeWho
Wolf Alice
Yellow Days
Zara Larsson